masked singer

Meduza i Tintilinić idu dalje, Enis Bešlagić na domišljati način provjerio je li ispod maske Ella Dvornik

16.04.2022 u 20:56

Bionic
Reading

U prvom pjevačkom duelu snage su odmjerili zavodljiva Dalmatinka i ništa manje zavodljivi Torpedo. Čim je stao na pozornicu, on je poljubio ruku voditeljici Antoniji Blaće, svojoj suparnici Dalmatinki, a zatim je krenuo redom ljubiti ruke publici...

Dalmatinka je kao trag o sebi otkrila kako voli kuhati.

''Svaka Dalmatinka voli kuhati. Proučila sam sve poznate kuhinje svijeta i napravila svoju priču. Nešto kao dalmatinsko-bosanka kuharica za povremene vegetarijance s mirisima SAD-a. Prije kuhanja prošetam rivom da kupim sve što treba'', otkrila je o sebi Dalmatinka pa zapjevala hit 'Conga' Glorije Estefan.

''Dalmatinka je podignula ljestvicu jako visoko prošli put, a dosegla ju je i danas. Zadivljena sam nastupom'', komentirala je Antonija Mandić koja je rekla kako misli da bi ispod maske Dalmatinke mogla biti Emilija Kokić.

Ida Prester nije bila sigurna. Dvoumila se između Ane Sasso i Viktorije Rađe, dok je Borko Perić bio siguran kako je riječ o Doris Dragović.

''Ja vidim po koljenima da je to Doris Dragović. Davno, u spotu 'Željo moja' imala je takva koljena'', bio je uvjeren Borko.

A tko je Torpedo?

Zatim je Torpedo dao trag o sebi.

''Već sam rekao da sam narodni pjevač. Volim piti i ljubiti, a najbitnije je ostati dite. Volim kad sam na listi naroda, volim kad me zaokružite. Zato glasaj, narode, za mene, jer ja sam vaše najjače oružje!'' rekao je Torpedo koji je sve oduševio kada je izveo Minein hit 'Good Boy'.

''Užasno je zbunjujuće!'' bio je složan žiri, a Antonija Mandić je rekla: ''Jako me zanima tko je Torpedo! Netko bez zuba, obučen kao torpedo na rubu da je Tiho Orlić, pjeva Mineu'', rekla je pa predložila Alena Islamovića.

Publika je odlučila da Dalmatinka ide dalje u natjecanje, dok Torpeda čeka još jedno glasovanje publike.

U drugom duelu našli su se Punjena Paprika i Tintilinić.

Punjena Paprika otkrila je da je radila u Njemačkoj te da je električar ili elektrotehničar.

''O stilu sam sve naučio dok sam radio u Njemačkoj… Poslao mene moj stari da odem u Munchen, radim struju i zaradim koji dinar. A ja tamo spajao kablove, šarafao, vario, ali nema meni do mog lonca. Što ti znače marke kad ti fali raja!'' poručila je Paprika pa otpjevala Psyjev hit 'Gangnam Style' i zaludjela publiku.

Detektivi su pokušali pogoditi tko je ispod maske.

''Je li osoba ispod maske uopće iz naše zemlje ili je iz neke druge zemlje nikla?'' našalio se Borko.

''Mislim da bi ovo mogao biti Goran Bogdan'', rekao je Enis, dok je Antonija Mandić rekla kako misli da je riječ o Anti Cashu.

Tintilinić zapalio pozornicu

Tintilinić je dodao: ''Sanjao sam kako ću jednoga dana postati jedan od najboljih, što i jesam. U jednom trenutku izgubio sam skoro sve. Kao i svaki pravi Tintilinić, nakon gubitka sam se uzdigao i postao još jači, a to ću vam pokazati i večeras''.

Tintilinić je zatim izveo 'Fever' Peggy Lee i oduševio, a Antonija Mandić bila je uvjerena da je riječ o Elli Dvornik. Enis Bešlagić odlučio je to provjeriti pa je zapratio Ellu na Instagramu.

"Ako ona mene zaprati, nije ona!" dosjetio se Enis, a zatim otkrio kako ispod maske Tintilinića ne može biti Ella jer ga je zapratila na Instagramu, a Tintilinić to nije mogao učiniti jer nema mobitel kraj sebe. Ida Prester zatim je rekla kako bi Tintilinić mogao biti Simona Gotovac.

Na kraju su na pozornicu stali Tintilinić i Punjena Paprika, koja je imala manje glasova publike i ne ide izravno u daljnje natjecanje.