'The Family'

Tončica Čeljuska u posjeti restoranu Zlatka Dalića

31.10.2023 u 08:41

Bionic
Reading

Naš izbornik Zlatko Dalić nedavno je otvorio vrata svog restorana 'The Family' u Varaždinu, a kušati specijalitete novootvorenog restorana požurila je isprobati Tončica Čeljuska

Tončica Čeljuska velika je gurmanica, a na svojim brojnim putovanjima rado kuša nova jela. Ovaj put Čeljuska nije 'potegnula' tako daleko, već u Varaždin, a tamo je posjetila novootvoreni restoran našeg uspješnog izbornika Zlatka Dalića.

Restoran je smješten u centru grada, u prostorima bivšeg Palatina, a prostire se na 600 kvadratnih metara i tri etaže te može primiti oko 150 gostiju.

U ugodnom ambijentu gosti će moći uživati u jelima od domaćih proizvoda, a vinska karta nudi čak 150 vina hrvatskih vinara. Osim toga, kako piše Miss Gastro, gosti će tu moći i kupiti hrvatska vina, rakije, maslinova i bučina ulja te razne proizvode tipične za hrvatsku gastro ponudu.

Otvorenju su prisustvovali i Luka Modrić i Mateo Kovačić, a ovaj je vikend restoran posjetila i naša istaknuta novinarka i voditeljica Tončica Čeljuska.

Na svom je Instagram profilu objavila fotografiju iz Dalićevog restorana 'The Family', a za stolom joj se pridružila kći Tihana te zasad nepoznat mladić.

Mlađa kći popularne voditeljice i Zlatka Čeljuske živi i radi u Zagrebu, a ponosna majka ponekad zajedničke slike objavi na Instagramu dijeleći s pratiteljima koliko je ponosna na 25-godišnju kći koja život živi dalje od zainteresirane javnosti.

  • +10
Proslava Turkish Airlinesa Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo