OVACIJE U ARENI

Tomislav Bralić i klapa Intrade održali još jedan tradicionalni koncert za pamćenje

02.12.2018 u 14:02

Bionic
Reading

Tomislav Bralić i klapa Intrade u potpunosti su ispunila očekivanja zagrebačke publike koja ih je u subotu ispratila stajaćim ovacijama. Ovim koncertom potvrdili su zašto već 13 godina pune koncertne dvorane i svake godine oduševe svojim prosinačkim koncertom koji je postao zagrebačka tradicija

Prosinački koncert klape Intrade je za zagrepčane tradicija koja traje od 2006. godine kada su nastupili u Lisinskom. Do sada su nastupili u gotovo svim zagrebačkim dvoranama, od Arene Zagreb, KD 'Vatroslav Lisinski', Doma sportova do KD 'Dražen Petrović'.

Nakon rasprodanih koncerata po cijeloj Hrvatskoj, turneja po Americi, Australiji i Europi, u subotu su su ponovno osvojili zagrebačku Arenu koja je skoro tri sata pjevala klapine najveće hitove.

Klapa je koncert započela a cappella pjesmom 'Intrade san popi' koja je publici navijestila da ih čeka večer za pamćenje. U širokom glazbenom repertoaru našli su se njihovi najveći hitovi poput 'Ne damo te pismo naša', 'Nisan te sriće', 'Škrinja jubavi', 'Zalutali pogled', 'Zora bila', ali se našlo mjesta i za nove pjesme poput zadnje 'Ne mogu jubav krit' kojom su najavili novi album 'Bilo je i vrime'.

Koncertu su svakako pridonijeli respektabilni gosti, istinska diva Radojka Šverko i Tony Cetinski koji su svojim vrhunskim vokalima oduševili publiku. Radojka je otpjevala 'Kud plovi ovaj brod', 'Ništa nova' i 'Holy nihgt', dok se Tony prisjetio zadnjeg gostovanja na koncertu klapi Intrade u ovoj Areni kada je s njima tamo bio i Oliver te je za njega otpjevao 'Cesaricu'.

Za kraj koncerta klapa je nizala svoje najveće hitove koje je publika provela na nogama pjevajući zajedno s klapom. Raspoložena lica fanova i odlična atmosfera govore da će se tradicija ovog koncerta nastaviti i dogodine.

Tomislav Bralić je s publikom podijelio i sretnu vijest da je njihov novi album 'Bilo je i vrime' upravo pušten u prodaju. U međuvremenu od prošlog studijskog albuma 'Cviće' objavili su 'Best of - 30 godina' posvećenu trideset godina njihove karijere i album na kojem je zabilježena kruna njihove karijere - koncert u pulskoj Areni pod nazivom 'Arena Pula'.

Već sljedeći tjedan klapu čeka još jedan veliki koncert, onaj u splitskoj Spaladium Areni 7. prosinca, a slovenska publika će moći u klapinim pjesmama uživati 1. veljače 2019. kada će nastupiti u ljubljanskoj Areni Stožice.

DALMATINSKA PISMA u ZAGREBU

Ante Gotovina u večernjem izlasku: Uživa u klapskom koncertu

Pogledaj galeriju