NOVA SEZONA

Tko će se s kime natjecati: Otkriveno 13 parova nove sezone 'Plesa sa zvijezdama'

14.02.2023 u 10:54

  • +31

Parovi showa 'Ples sa zvijezdama' 2013.

Izvor: Promo fotografije / Autor: Nova TV promo

Bionic
Reading

Pripreme za popularni show su krenule, a sada je poznato i kako su spojene zvijezde i mentori. Žiri je i ove sezone u sastavu Igor Barberić, Larisa Lipovac Navojec, Franka i Marko Ciboci

Glumica Petra Kurtela dobila je mentora plesača Damira Horvatinčića, a plesnom podiju hit showa Nove TV pratit ćemo i plesni razvoj sportašice Ane Zaninović kojoj će plesni partner biti uspješni plesač i višestruki državni prvak u kombinaciji standardnih i latinskoameričkih plesova, Mario Ožbolt.

Glumac Alen Liverić svoj plesni talent brusit će uz mentoricu, poznatu plesačicu Elu Romanovu, a u 'Plesu sa zvijezdama' natjecat će se i gradonačelnik Svete Nedelje Dario Zurovec s plesačicom Helenom Janjušević.

Profesionalni plesač Ivan Jarnec bit će mentor poznatoj glumici Dariji Lorenzi Flatz. Natjecat će se i umjetnica i influencerica Deniss Grgić i višestruki prvak Hrvatske u sportskom plesu, Jakov Bjelac. Novo plesačko ime ovog hit zabavnog formata je i Patrik Seretin koji iza sebe ima osvojeno čak 21 državno prvenstvo, a s njim će plesati Emilija Kokić.

Sportaš, influencer i model Fran Lauš plesat će uz mentoricu Rebeccu Krajnović, a Frano Ridjan s plesačicom Gabrielom Pilić. Zaplesat će i influencer Marco Cuccurin s višestrukom državnom prvakinjom Paulom Tonković.

  • +11
Ples sa zvijezdama Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Sportašica Maja Drobnjaković plesat će s mentorom Markom Mrkićem, a poznati chef Mario Mandarić bit će u plesnom tandemu s mentoricom Helenom Naletilić. Tari Thaller dodijeljen je Mateo Cvenić, pobjednik brojnih hrvatskih i međunarodnih turnira te plesač kojeg smo pratili i u dosadašnjim sezonama popularnog showa Nove TV.