ne ide nabolje

Thompsonov sin još je u bolnici, a menadžer je otkrio kakvo je stanje 17-godišnjeg Ante Mihaela

12.07.2022 u 09:36

Bionic
Reading

U obitelj pjevača Marka Perkovića Thompsona teški su dani. Prošlog tjedna njegov sin doživio je zatajenje srca. Obitelj, prijatelji i obožavatelji pjevača mole se da tinejdžer što prije oporavi

'Ništa nabolje nije išlo', izjavio je za 24sata Denis Pletikosa, menadžer Marka Perkovića Thompsona. Njegovom Anti Mihaelu pozlilo je prošloga tjedna kada su ga hitno prevezli iz Splita u zagrebačku bolnicu gdje je pod intenzivnom skrbi liječnika.

'Čekamo da se stanje poboljša, da se nešto dobro dogodi. To svi očekujemo da će se dogoditi. Nemam ništa pametno više za reći osim da se molimo i čekamo najbolje', rekao je mendažer Pletikosa i dodao da je situacija baš teška. Nakon otkazanog koncerta u Donjim Andrijevcima, otkazan je pjevačev nastup u Bobanovoj Dragi, koji je trebao biti u subotu, 16. srpnja. Umjesto Thompsona, nastupit će Mladen Grdović.

Podsjetimo, osim sina Ante Mihaela, glazbenik i njegova supruga Sandra Perković dijele blizanke Katarinu i Cvitu, sina Petra Šimuna i kćer Divu Mariju.

  • +4
Marko Perković Thompson Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL