KONCERT U BOOGALOOU

The Dead Daisies: Jedan od najvećih novih rock bandova prvi put svira solo u Zagrebu

24.10.2018 u 00:22

Bionic
Reading

Na svoj prvi zagrebački nastup 11. prosinca u Boogaloo stiže The Dead Daisies, jedan od najvećih novih rock bandova na svijetu, sastavljen od All Starr glazbenika

The Dead Daisies su krenuli kao support mnogim velikim bandovima poput Guns'n'Roses, Kiss, ZZ Top, Aerosmith, Lynyrd Skynyrd, Bad Company, Def Leppard, Judas Priest, Whitesnake (s kojima su nastupili u Zagrebu 2015.), a stigli su do rasprodanih koncerata, albuma na vrhovima top lista, headline nastupima na najvećim festivalima i do ogromnog broja obožavatelja.

Sama imena glazbenika i bendovi u kojima su svirali prije, garantiraju sjajnu svirku i istinsku rock'n'roll predstavu.

Gitare uThe Dead Daisies sviraju Doug Aldrich (Whitesnake, Dio) i David Lowy (Red Phoenix, Mink), bas gitaru Marco Mendoza (Thin Lizzy, Whitesnake), bubn jeve Deen Castronovo (Journey, Bad English), dok je na vokalu John Corabi (Mötley Crüe, The Scream).

Njihov novi albubm 'Burn it down' pokupio je sjajne kritike novinara i obožavatelja, kao i visoka mjesta na top listama, a u Zagreb ih dovodi europska promotivna turneja 'Welcome To Daisyland'.

Od kad su 2013. godine osnovani, The Dead Daisies su 'pokorili' rock svijet. Izdali su četiri studijska i jedan live album, postali su prvi američki bend koji je nastupao na Cubi, svirali su u Južnoj Koreji, a u Poljskoj su nastupili sa 60-članim orkestrom.

Na prvom singlu 'Lock ‘N’ Load' svirao im je legendarni Slash, a od tada su kroz bend prošli, i u njemiu ostavili trag, brojni glazbenici, os Richard Fortusa (Guns N’ Roses), Brian Tichyja (Ozzy Osbourne, Billy Idol), Dizzy Reeda (Guns N’ Roses), Darryl Jonesa (The Rolling Stones) pa do Charley Draytona (The Cult), John Tempeste (Rob Zombie), Tommy Clufetosa (Black Sabbath, Rob Zombie), Jon Stevensa (INXS), Alex Carapetisa (Nine Inch Nails), Bernard Fowlera (The Rolling Stones) i Frank Ferrera (Guns N’ Roses).

U sklopu turneje 'Welcome To Daisyland' svaku večer sviraju i akustični set za 50 najvjernijih fanova, a za sve ostale spremili su još dva sata pravog rock'n'rolla.

Ulaznice za ovaj fenomenalni koncert nabavite po early bird cijeni od 130 kuna u sistemu entrio i osigurajte svoje mjesto na akustičnom setu i upoznavanju s bendom. Nakon rasprodaje kontigenta cijena će biti 150 kuna, a na dan koncerta 170 kuna. Prodajna mjesta: Boogaloo, Hard Place, Dirty Old shop, Rockmark i sva prodajna mjesta Entrio, te on line na entrio.hr.