agonija traje

Teški životni trenuci u obitelji Marka Perkovića Thompsona: Pozvao na molitvu za teško bolesnog sina

27.07.2022 u 13:17

Bionic
Reading

Glazbenik posljednjih tjedana proživljava najteže dane u svom životu. Njegov 17-godišnji sin Ante Mihael se nalazi u bolnici od početka srpnja gdje je završio zbog zatajenja srca. Marko Perković Thompson je do daljnjeg otkazao sve nastupe zbog sinovog zdravstvenog stanja

Na Facebooku Marka Perkovića Thompsona podijeljen je poziv na molitvu za njegovog sina. Kako u pozivu stoji 'Poziv na molitvu za Antu Mihaela Perkovića (17 god.), sina pjevača M.P. Thompsona', objavu je formirao netko drugi, a glazbenik je to samo podijelio.

'Pozivamo sve članove i prijatelje Zaklade biskupa Josipa Langa da se mole za ozdravljenje teško oboljelog Ante Mihaela Perkovića, sina Marka Perkovića Thompsona, dobročinitelja Zaklade biskup Josip Lang. Molite, i dat će vam se! Tražite, i naći ćete! Kucajte, i otvorit će vam se! (Mt 7,7), poručio nam je sam Isus Krist, naš Spasitelj i Otkupitelj', stoji među ostalim u objavi. Na tu objavu oglasili su se mnogi Thompsonovi fanovi i prijatelji koji su mu izrazili podršku.

Poziv na molitvu za Antu Mihaela Perković (17 god.), sina pjevača M.P. Thompsona Pozivamo sve članove i prijatelje...

Objavljuje Marko Perković ThompsonPonedjeljak, 25. srpnja 2022.

Podsjetimo, pjevačev menadžer Denis Pletikosa početkom mjeseca je za 24sata izjavio da čekaju da se stanje poboljša. Osim sina Ante, Marko Perkoić Thompson i njegova supruga Sandra imaju još blizanke Katarinu i Cvitu, sina Petra Šimuna i kćer Divu Mariju.

  • +4
Marko Perković Thompson Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL