SJEĆATE LI JE SE?

Svi su pjevušili njezin hit, a evo kako danas izgleda nekadašnja internetska senzacija

24.02.2020 u 17:10

Bionic
Reading

Mlada Amerikanka Rebecca Black bila je jedna od najvećih YouTube senzacija davne 2011. godine zahvaljujući pjesmuljku 'Friday' koji je na mnogim top ljestvicama proglašen i jednom od najiritantnijim pjesama svih vremena

Iako je preko noći postala slavna i bogata, a pojavila se čak i u spotu Katy Perry 'Last Friday Nigh' glumeći samu sebe, tad 13-godišnja Rebecca se u osjetljivim godinama našla na udaru hejtera.

Premda je 'Friday' na YouTubeu ima više od 140 milijuna pregleda, zbog čega je i danas među 20 najgledanijih videa na YouTubeu, tad 13-godišnja Rebecca je imala i veliki broj dislajkova: čak 3,6 milijuna u odnosu na 1,1 lajkova.

  • +4
Rebecca Black Izvor: Profimedia / Autor: Phamous / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

'Voljela bih da se mogu vratiti u ta vremena i razgovarati s tom 13-godišnjakinjom koja se nevjerojatno sramila sebe i bojala cijelog svijeta', poručila je Rebecca (22) na Instagramu na 9. godišnjicu izlaska pjesme koja je objavljena u veljači 2011. godine.

Mlada glazbenica je ispričala da je zbog svega toga patila i od depresije, a da su je školski kolege toliko proganjali da se na kraju školovala od kuće.

Prisjećajući se svega, Rebecca je rekla kako je to bilo nevjerojatno životno iskustvo.

Rebecca Black: Friday Izvor: Društvene mreže

'Definitivno je bilo teških trenutaka. Jako sam se trudila jer je to prilika koja se pruža jednom u životu. Surađivala sam s Katy Perry, osvojila sam nagradu Teen Choice, događale su se te lude, nezamislile stvari, ali istovremeno bilo je situacija kad sam se osjećala usamljenom i tužnom', rekla je u jednom ranijem intervjuu Rebecca.

Zanimljivo je kako je Rebecca 2013. objavila stvar 'Saturday', svojevrsni nastavak 'Fridaya' koji su kritičari također pokopali.

Mlada Amerikanka nikad nije ponovila uspjeh svog velikog hita iako od svijeta showbizza nije odustala: ima svoj kanal na YouTubeu gdje i danas bjavljuje videe i vlogove.