nezaustavljiva umjetnica

Svi je vole: Lady Gaga nakon Rolling Stonesa zapjevala i s U2

26.10.2023 u 14:39

Bionic
Reading

The Rolling Stones ovog su četvrtka u New Yorku odsvirali koncert iznenađenja uoči izdanja albuma 'Hackney Diamonds', a priključila im se i američka pjevačica. Nastupila je i s legendarnim irskim sastavom

Grupa U2 je imala posebnog gosta koji im se pridružio na pozornici tijekom njihove rezidencije u Las Vegasu u srijedu.

Pridružila im se superzvijezda Lady Gaga. Na fotografijama se može vidjeti kako je 37-godišnja pjevačica nastupala sa sunčanim naočalama i crnom kožnom jaknom. Kad je izašla na pozornicu Bono Vox ju je predstavio 'najodvažniju, najživahniju ženu'.

Gaga se pridružila U2-u za duete svoje pjesme iz filma 'A Star Is Born' - 'Shallow' te dvije njihove pjesme 'All I Want Is You' i 'I Still Haven’t Found What I’m Looking For'.

U2 nisu jedini rock bend s kojim je Gaga nedavno nastupala. Početkom mjeseca pridružila se Rolling Stonesima na njihovoj promociji i otpjevala duet 'Sweet Sounds of Heaven'.

'Hackney Diamonds'

Ovo ni slavne face nisu propustile: Predstavljanje novog albuma Rolling Stonesa bio je pravi događaj

Pogledaj galeriju

Inače, rezidencijom 'U2: UV Achtung Baby' podsjećaju na turneju Achtung Baby od prije trideset godina. Prošlog tjedna je grupa - koju uz Boa čine gitarist The Edge, basist Adam Clayton i bubnjar Bram van den Berg - objavila da dodaje još više datuma svojoj rezidenciji. Imaju novih 11 datuma za 2024. godinu.