USKORO PRED OLTAROM

Sve je spremno: Lucija Lugomer otkrila detalje svog vjenčanja

04.05.2018 u 11:59

Bionic
Reading

Još samo nekoliko tjedana dijeli našu najpoznatiju hrvatsku plus size ljepoticu do najvažnijeg dana kada će svom zaručniku Danijelu Grliću reći 'da'. Lucija Lugomer uživa u svojim najsretnijim danima, a kako teku pripreme oko svadbene proslave, ispričala je

'Mislim da je sad onaj stadij kad je adrenalin baš jak, možda ima malo stresa i nervoze ali sve pozitivno', izjavila je Lucija Lugomer u INmagazinu Nove TV. Iako su se zaručili 20. kolovoza kaže da se nisu se bavili ničim do sredine studenog te da su u dva mjeseca riješili sve.

Vjenčano prstenje krasit će brilijanti. Svadba će se održati na otvorenom, u okolici Zagreba ispred 200-tinjak uzvanika. 'Vjerujem da će biti velika trema kod mene. Mame nema i to je dosta emotivno za mene. Ali činjenica da je tata tu i da ćemo zajedno kročiti do oltara, mislim da će to probuditi stare emocije u meni i da će teći suze radosnice', kaže Lucija. Zablistat će u bijeloj, jednostavnoj, višeslojnoj haljini s detaljima od čipke. Njezin budući suprug biti će u plavom odijelu. Lucijina kuma je prijateljica, a Danijelu će kum biti prijatelj iz djetinjstva.

Kako je raskošna ljepotica tražena i u inozemstvu s obizom na to da priželjkuju prinovu, bit će izazov uskladiti obaveze oko karijere i majčinstva. 'Sigurna sam da će sve super funkcionirati, a u trenutku kad će trebati nekakav čuvanac, hvala Bogu tu su roditelji da djecu razmaze, a priželjkuju ih već dulji period, pogotovo moj tata. Jednoga dana, polako', poručila je Lucija.

  • +10
Lucija Lugomer Izvor: Pixsell / Autor: Auto

Plus size model i sushi majstor Danijel zajedno su dvije godine. Upoznali su se putem interneta kada je on tražio zaposlenike. Ubrzo su počeli živjeti zajedno i shvatili da su srodne duše.

I don’t usually put pictures like this on my Instagram BUT - today is Valentine’s day and here is my Valentine’s man ☺️ • I could climb every mountain in the world, sail the longest seas, Win the bronze, silver and gold but I truly only win when your smile looks like this. ♥️ Share love to everyone - everyday. And if you don’t have your ‘better half’ as a woman or a man - don’t worry, my Valentine is also my dad, my family and friends. You don’t know what people are going trough these emotinal days so be careful and take care of everyone, ok? 💋 • Sreca se moze opisati rijecima a moja se opisuje ovim covjekom, koji je od kuce moj dom stvorio svojom pojavom u mom zivotu. Nedajte da na danasnji dan sve bude matrijalizirano i da se sjetite na ‘ljubav’ samo 14.02. (Totalno zvuci kao klisej ali nije, vjerujte mi na rijec...samo je - ‘tako jednostavno’) neka vam danasnji dan bude moment u kojem cete moci izdvojiti vise svog vremena i misli iskljucivo fokusirane na slavlje ljubavi. Recite svojoj mami, tati, baki, sestri/ bratu, braticu/sestricni, djedu, prijateljima itd. da cijenite sto su bas oni dio vasega zivota i da cijenite zivot sto vam je podario da ovakve dane provedete skupa. To je za mene Valentinovo!♥️ • • #love #couple #cute #adorable #kiss #kisses #hugs #romance #forever #girlfriend #boyfriend #gf #bf #bff #together #photooftheday #happy #me #girl #boy #beautiful #instalove #loveher #lovehim #pretty #fun #smile #beautiful #fiance #we

A post shared by LUCIJA LUGOMER (@lusiluer_plussizemodel) on