ZA USPOMENU

Sve je palo u drugi plan: Fani Stipković nasmijala sve selfijem kojeg je snimila s novim 'prijateljem'

10.06.2022 u 14:52

Bionic
Reading

Da je uvijek spremna na šalu i dobru zabavu, novinarka i voditeljica Fani Stipković pokazala je i u svojoj najnovijoj objavi na Instagramu

Naša novinarka i voditeljica Fani Stipković, koja posljednjih godina živi i radi u Madridu, otišla je i na zasluženi odmor. No, ovoga puta destinacija nije bila njezina rodna Vela Luka, već Maroko, gdje se posljednjih dana dobro zabavlja.

A da joj tamo nije niti najmanje dosadno, otkrila je i posljednja objava. Riječ je o fotografiji, odnosno snimljenom selfieju sa njezinim 'novim' prijateljem, točnije devom koja je 'uletla' u kadar.

Uz fotografiju Fani Stipković je na španjolskom napisala: 'Moj je prijatelj htio selfie.' Fotografija je nastala tijekom jahanja deva na izletu po pustinji, a na njoj uistinu deva izgleda kao da pozira i pokazuje svoje zube.

  • +2
Fani Stipković Izvor: Profimedia / Autor: Francisco Guerra / Zuma Press / Profimedia

Kako bi zajedno bile u kadru, Fani se dala malo unatrag, odjevena u bijeli top, štiteći se od sunca slamnatim šeširom i sunčanim naočalama.

Prije Maroka Fani se provodila po Parizu, a uskoro će vjerojatno i do Hrvatske, gdje će joj društvo zasigurno raditi njezin zaručnik, bivši igrač Real Madrida Fernando Hierra.