ZA NE POVJEROVAT

Stvarni događaji za koje su ljudi mislili da su prvotravanjske šale

01.04.2018 u 21:01

Bionic
Reading

Stvarnost je često luđa od fikcije, a u slučaju događaja koji su se zbili na prvi travnja i time uzrokovali nevjericu to vrijedi dvostruko

Pjevača Marvina Gayea vlastiti je otac prvog travnja, 1984. ubio vatrenim oružjem. Ta vijest djelovala je toliko nevjerojatno da je čak i dobar Marvinov prijatelj Smokey Robinson mislio kako je u pitanju neugodna prvotravanjska šala.

Glavni pjevač grupe Van Halen, David Lee Roth, 1. travnja, 1985., odlučio je napustiti svoj bend. Većina obožavatelja mislila je kako je u pitanju prvotravanjski štos.

Google je pozive za beta verziju svoje slavne internetske pošte (GMail) odaslao prvog travnja. Kako je njihova ponuda u to vrijeme zvučala predobro da bi bila istinita, svi su mislili kako je posrijedi prvotravanjska šala.

Kad je u medijima 1. travnja, 2012., objavljeno da će Ashton Kutcher glumiti Stevea Jobsa u filmu 'Jobs', svi su mislili kako je u pitanju šala. Ashton Kutcher u tom je trenutku bio poznat po tome što je zamijenio Charlijea Sheena u seriji 'Dva i pol muškarca'. No, film 'Jobs' u kinima je bio 2013., a u glavnoj je ulozi bio Ashton Kutcher.

Autor: YouTube