odmah je pala objava

Stjepan Hauser susreo se s papom Franjom, objavio je fotografiju iz Vatikana

17.12.2021 u 09:33

Bionic
Reading

Jedan od najuspješnijih hrvatskih glazbenika, upoznao se s papom Franjom u Vatikanu, a tim važnim susretom naravno morao se pohvaliti svojim pratiteljima na društvenim mrežama

Stjepan Hauser nije posebno opisivao fotografiju s Papom, samo je ostavio emotikon bijelog srca. Osim njega fotografiju s Papom ima i njegov kolega Luka Šulić koji je također na Instagramu pokazao svoje rukovanje, a napisao je: 'Bila mi je čast'. Obojica su dobili brojne čestitke i zanimljive komentare svojih fanova.

Zadnjih nekoliko godina pričalo se o njihovom razlazu, a onda su nedavno slavni violončelisti svojim obožavateljima otkrili vijest koja ih je razveselila i rastužila istovremeno. 2Cellos više neće postojati, a dva glazbenika će nastaviti nastupati individualno. Objavili su datume i lokacije koncerata, a za sada se čini kako ga u Hrvatskoj neće biti.

Nastupat će po Americi, Mađarskoj, Austriji, Poljskoj, Srbiji, Češkoj, Italiji, Nizozemskoj, Francuskoj, Australiji, Novom Zelandu, Sloveniji. Podsjetimo, Stjepan Hauser i Luka Šulić proveli su zadnjih deset godina zajedno kao 2Cellos te objavili šest studijskih albuma.

  • +4
Stjepan Hauser Izvor: Pixsell / Autor: Miranda Cikotic/PIXSELL