a nije u društvu atraktivnih žena

Prizor koji će rastopiti mnoga srca: Stjepan Hauser pokazao svoju nježniju stranu

26.06.2021 u 11:05

Bionic
Reading

Da je frajer u svakom smislu te riječi, domaći violončelist svjetskog glasa, to već svi znaju. Nakon što je tjednima uživao na Maldivima s misterioznim djevojkama, družio se s Andreom Bocellijem u Italiji, pa je u Budimpešti proslavio 35. rođendan, a sada napokon odmara u društvu roditelja i s fanovima dijeli neke do sad nesvakidašnje trenutke

Stjepan Hauser stigao je u rodnu Istru gdje među ostalim uživa u roditeljskom domu u Raklju s majkom i ocem. Sa svojim pratiteljima je odlučio podijeliti video snimke koje su zasigurno raznježile njegove brojne pratitelje, osobito ljubitelje životinja.

Na početku snimke slavni violončelist najavio je kako će 'pokazati nešto apsolutno predivno'. Prošao je pored mješanke Lili i rekao da nije ona to što je htio snimiti kao niti svoje roditelje, a onda se zaustavio na mački i nekoliko mačića koje je nakratko odvojio od majke i s njima pozirao. Mačići su se penjali po njemu, a on se nježno igrao s njima. U pozadini se čuo glas Stjepanovog tate Maria koji je zaslužan za taj dio videa.

Poznato je koliko je Stjepan Hauser vezan za svoju obitelj i voli svoju Istru. U srpnju 2018. se uselio u svoju luksuznu kuću u blizini Pule.

'Našao sam si napokon neku svoju oazu. Jedno osam godina smo bili na turneji po svijetu, konstantno, hektično, jurnjava, ludnica, nikad da imaš nekog vremena za sebe, da predahneš, da udahneš, malo da se okreneš sebi i da počneš malo uživati u svemu stečenom. Badava ti sav uspjeh i sva lova ovog svijeta ako ne stigneš uživati u tome. I ja sam odlučio napokon početi živjeti život onako kako treba', rekao je svojedobno.