19 sezona

Stigao je kraj Meredith Grey: Glumica Ellen Pompeo napušta seriju 'Uvod u anatomiju' nakon 18 godina

20.02.2023 u 14:23

Bionic
Reading

Serija o liječnicima, njihovim međusobnim odnosima i zanimljivim slučajevima osvojila je srca gledatelja 2005. godine. Prošlo je 18 godina, seriju je napustila većina likova, a sada odlazi i doktorica Meredith Grey koju je igrala Ellen Pompeo

Serija 'Uvod u anatomiju' obilježila je cijelu jednu eru. Televizijska serija koja se snima već 18 godina uvukla se u srca gledatelja svojim simpatičnim likovima i emotivnim pričama koje je kroz godine predstavila. U seriji se izmijenilo puno likova, došli su mnogi novi likovi, a velik broj prvobitne glumačke postave već je napustilo seriju. Mnogima je omiljena bila upravo doktorica Meredith Grey, no i ona je snimila svoju posljednju epizodu u bolnici Seattle Grace.

U srijedu 23. veljače bit će prikazana posljednja epizoda Ellen Pompeo u ulozi Meredith, a ABC je objavio emotivni video u kojem se prisjetio značajnih trenutaka koje je omiljena doktorica Grey proživjela u bolnici koja je glavno mjesto radnje popularne serije.

Video započinje Meredithinim glasom koji govori: 'Imam puno sjećanja na ljude. Ovo je mjesto gdje sam se zaljubila. Mjesto gdje sam pronašla svoju obitelj.' Isječci pokazuju trenutke kojih će se rado prisjetiti svi obožavatelji popularne doktorske serije koja već godinama ima odanu bazu gledatelja.

Meredith je bila vrlo vezana za kolege doktore poput Georgea (T.R. Knight), Izzie (Katherine Heigl), Cristine (Sandra Oh), Bailey (Chandra Wilson) i, naravno, Dereka (Patrick Dempsey).

Oproštaj od doktorice Meredith Grey Izvor: Društvene mreže / Autor: ABC/ YouTube

Ljubavna priča Meredith Gray i Dereka Shepherda bila je vrlo burna te imala puno uspona i padova, a obožavatelji serije s iščekivanjem su pratili razvoj romanse. Iako se činilo da se par nikada neće sabrati, uspješno su prkosili svojim kritičarima i prevladali sve prepreke, uključujući prekide, nove veze i velike tajne. Derek je, na žalost mnogih obožavatelja, umro na kraju 11. sezone, a glumica je ostala glumiti još osam sezona u kojima tvorci serije nisu zaboravili na ljubavnu priču koja je obilježila seriju.

Doktorica Meredith odlučila je napustiti Seattle i pronaći novi početak u Bostonu, gdje će raditi na pronalaženju lijeka za Alzheimerovu bolest.

Video završava sjetnim riječima: 'Ovo je mjesto koje ću zauvijek zvati domom.'

Koliko je odlazak težak potvrdila je i glumica koja je na svom Instagram profilu stavila crnobijelu fotografiju na kojoj se vidi kako napušta set.

Unatoč nostalgičnom ispraćaju, obožavatelji mogu odahnuti jer će se Meredith vratiti na finale 19. sezone, koje će se emitirati ovog proljeća.

  • +11
Uvod u anatomiju Izvor: Profimedia / Autor: - / Everett / Profimedia