ŠOK I NEVJERICA

Stari stanari zauzeli BB kuću, Ema ušla i treći put

29.05.2011 u 22:00

Bionic
Reading

Dvanaesta nedjelja u Big Brother kući započela je velikim iznenađenjem. Zbog pronađenih kartica stanari BB kuće otkrili su pravu istinu lažnih nominacija te je Big Brother povukao oštre mjere – lažne nominacije postale su istinite

Prethodni tjedan u BB kuću unio je nemir, žestoke svađe i razbijanje nakon što su si stanari dali oduška na organiziranoj djevojačkoj večeri, a lažne nomiacije i otkrivanje kartica još više su uzburkali emocije i nepovjerenje. Cijeloga tjedna najviše su se sukobljavali Nemeš i Brendon, nakon što je Brendon poljubio Marijanu, a Nemeš mu je čak i prijetio, zbog čega ga je Big Brother pozvao u ispovjedaonicu.

Nakon lažnih nominacija koje su uzdrmale sve stanare BB kuće, na kojima su najviše bodova i nominacije zaslužili Nemeš, Brendon i Marijana, stanari pod vodstvom Nikole i Nirmala pronašli su zaboravljene kartice koje je ostavila nepažljiva voditeljica Katarina koja je u kući boravila za vrijeme BB kraljevskog vjenčanja.

Čitajući kartice, stanari su otkrili da su te nominacije bile lažne te su ovu nedjelju dočekali u opuštenoj atmosferi. No to dobro raspoloženje nije dugo potrajalo, jer su na samome početku emisije Antonija Blaće i Marijana Mićić stanarima otkrile veliko iznenađenje – lažne nominacije postale su stvarne te je 'lažni tjedan' postao 'istiniti', a Nemeš, Marijana i Brendon će možda napustiti kuću. Osim toga, stanarima je priređeno još jedno iznenađenje - stari stanari na početku emisije prikazani su kako na nekadašnjem otpadu čekaju ulazak u kuću, svi osim Dragane Strahinjić koja se uvrijedila te se nije odazvala pozivu Big Brothera.

Big Brother je starim stanarima koji se nalaze na otpadu rekao da nakon ulaska u kuću moraju uvjeriti ostale stanare da su na otpadu otkad je ušla Ema te da su stanari sve njih kupili za

35.000 eura. Također moraju reći da je Dragana ispala iz otpada, iako je istina drugačija. Misija starih stanara je u BB 'istinu' uvjeriti aktualne stanare te tako osvojiti ulazak u kuću.
Antonija je u ispovjedaonici Big Brotheru otrkila svoj stav prema Marijani i Nemešu te je rekla: 'Marijana je neiskrena, želim je izbjegavati. Marijana Nemeša vrti oko maloga prsta, on je njoj samo igračka, a Nemeš je papak.'

Lažne nominacije unijele su zbunjenost među stanare, Antonijin poziv Nemešu da dođe u studio unio je nevjericu, a posebno se zabrinula Marijana. Do posljednjeg trenutka zavodnik Nemeš nije bio siguran napušta li zaista kuću ili se ipak vraća unutar zidova BB kuće. U razgovoru s Marijanom Mićić, Nemeš je otkrio da ga od svih stanara najviše živcira Brendon. 'Kada sam ušao u kuću, nisam planirao nikakvu vezu ni avanturu. Možda sam se na početku sviđao Bojani, no sada smo prijatelji. S Bojanom Marijana i ja sada ne razgovaramo jer ona ne podržava našu vezu.' Na brojna pitanja voditeljice Marijane o njegovoj vezi s Marijanom, Nemeš je uporno izbjegavao odgovoriti, ali je priznao da je zaljubljen. Osim toga, Nemeš je priznao: 'Kada se napijem, jednostavno volim lomiti stvari, to mi se događalo i prije ulaska u BB kuću.'

Nakon razgovora s Marijanom, Antonija je Nemešu pokazala novo BB iznenađenje – stare stanare koji se nalaze na otpadu, te mu ponudila priliku da se iskupi. 'Pravi Nemeš nije onaj koji lomi stvari, već onaj koji se voli družiti s ljudima', rekao je Nemeš prije spusta na otpad gdje će boraviti tjedan dana. Događanja na otpadu stanari luksuzne kuće promatrali su na televizoru.

Nakon igre 'Minuta hoda' u kojoj su sudjelovali Tamara i Horvat, Big Brother je obznanio da stanari luksuzne kuće prelaze na otpad, dok će stari stanari s otpada zauzeti luksuznu kuću. Tijekom idućeg tjedna stanari će igrati 'test istine' te će se boriti za povratak i ostanak u luksuznoj kući.