NAPETO U SURVIVORU

Stanija izbačena, a Ognjen se kupao gol

30.03.2012 u 08:35

Bionic
Reading

Staniju je na plemenskom savjetu razljutilo to što nije mogla doći do riječi pa se u jednome trenutku i počela derati

Miji Begović i Jeleni Maćić na Otoku odbačenih večeras se pridružila i starleta Stanija Dobrojević. Upravo za nju glasovalo je najviše članova plemena Boruka. Tijekom plemenskog savjeta, Stanija je posebno uzrujala muške natjecatelje u svojemu plemenu rekavši da cure puno rade. Ognjen joj je na to uzvratio da je muškarcima teže, jer

puno rade te donose hranu za sve.

Iako se Stanija pokušala 'izvući' iz situacija napomenuvši da je ona na početku natjecanja kuhala rižu, dečke ipak nije pridobila na svoju stranu. Rekli su joj da se učila kuhati, a nju je to sve pogodilo. Posebno joj je smetalo što nije uspjela doći do riječi pa se u jednome trenutku počela i derati. Takvo njezino ponašanje nasmijalo je druge natjecatelje.

Inače, atmosfera u plemenu Boruka prije plemenskog savjeta bila je u znaku sukoba između Aleks i Stanije. Aleks je zanimalo tko se dosjetio toga da je ona htjela osigurati pobjedu suparničkom plemenu Matambo. Stanija je priznala da je ona započela razgovor o tomu, ali je odmah nadodala da nije bila jedina koja misli tako. Šokirana Aleks objasnila je da je bila umorna te da zbog toga nije vidjela Nevena Ciganovića koji je trčao prema cilju.

Aleks vidljivo gubi živce i ostanak u Survivoru teško joj pada. Jedino je Aleksandri rekla kako nije našla tajni imunitet. Napomenula je i da će na plemenskom savjetu glasati za Avu jer smatra da upravo ona stvara probleme u plemenu te da nije vješta što se vidjelo u igrama.

Ava je pak nagađala o čemu su dvije djevojke pričale, a palo joj je na pamet da su se dogovarale oko toga koga će izbaciti iz plemena. Starleta je bila uvjerena da će ispati ona pa je čak i spakirala stvari. Njezine sumnje nisu uspjeli odagnati ni dečki koji su joj otvoreno rekli da neće glasovati za nju.

Iako su dosad pojedine djevojke plijenile pažnju kupanjem i sunčanjem u toplesu, čini se da su sada i dečki odlučili slijediti njihov primjer. Naime, Ognjen se odlučio okupati potpuno gol, a njegovo prirodno izdanje zabilježili su i objektivi kamera.

Nikola i Kristina pak sve se više druže pa su neki zaključili kako su postali par. No Nikola je to opovrgnuo te rekao kako vrijeme provode zajedno zato jer su postali prijatelji i jer im je lijepo razgovarati.

I dok se u oba plemena rađaju nova prijateljstva, ali i sukobi, ništa manje nije živo ni na otoku odbačenih. Naime, Mia i Jelena dale su se u uređenje kampa, a čak su napravile i improviziranu vazu u koju su stavile cvijeće. Mia je izrazila divljenje prema Jeleni koja je, kako je istaknula, jako dobro podnijela samotan boravak na Otoku odbačenih.