ZVIJEZDA 'LARINOG IZBORA'

Srpska glumica Marija Karan završila u bolnici nakon fizičkog obračuna s dečkom

06.11.2021 u 16:02

Bionic
Reading

Srpski mediji pipu kako je glumica Marija Karan, koju pamtimo i po ulozi u domaćoj sapunici 'Larin izbor', završila u bolnici nakon verbalnog i fizičkog obračuna s dečkom, kojem je navodno nakon svađe demolirala skupocjeni automobil

Do sukoba između Marije Karan i njezinog dečka Vladana Balabana, inače poznatog IT stručnjaka, došlo je nakon što je Balaban izašao iz restorana u koji su zajedno otišli.

Nakon verbalne rasprave, Vladan je navodno glumicu ošamario, a ona je nakon toga uzela aparat za gašenje požara i počela njime udarati po njegovom skupocjenom automobilu, pri tom razbivši stražnje staklo njegovog Porschea.

Srpski mediji pišu kako je stanovnike Francuske ulice u samom centru Beograda probudila njihova žestoka svađa oko četiri sata ujutro, a jedan od susjeda pozvao je policiju. Javio je da se u Francuskoj ulici nalazi automobil iz kojeg jedna žena doziva pomoć.

  • +9
Marija Karan Izvor: Profimedia / Autor: Chris DELMAS / Visual / Profimedia

Mariju Karan je Hitna pomoć odvezla u bolnicu gdje joj je pružena liječnička pomoć. Nova.rs kontaktirala je glasnogovornike glumice, koji nisu niti demantirali niti potvrdili ove navode. 'Za sada nemamo komentar. Više informacija o ovom slučaju bit će objavljeno tokom dana', priopćeno im je iz njezinog PR tima.