Katy Perry i Orlando Bloom

Sprema se vjenčanje slavnog para za koji su mnogi vjerovali da neće opstati

29.02.2020 u 19:16

Bionic
Reading

Katy Perry i Orlando Bloom zaručili su se prošle godine na Valentinovo, a sada se pripremaju za vjenčanje.

Možda je njihova veza došla pomalo neočekivano i mnogi nisu očekivali da bi mogla potrajati, ali Katy Perry i Orlando Bloom očito misle ozbiljno i spremaju se za vjenčanje kojem će se održati tijekom ove godine. Za australski časopis Daily Telegraph, američka pop zvijezda rekla je da je daleko od klasične mladenke koja paničari i nervira se pred vjenčanje.

'Ja sebe nazivam 'bridechilla', a ne 'bridezilla'. Orlando i ja imamo jednak pristup vjenčanju', rekla je Katy sugerirajući da je potpuno smirena oko cijele situacije i da ne misli od vjenčanja raditi veliki spektakl.

'Ne radi se o partyju, nego o tome da se okupe ljudi koji će nas smatrati odgovornima kad stvari postanu stvarno teške. Jer sve je jedno vrijeme stvarno super, a onda postane stvarno teško. To su činjenice kad si u vezi s nekim tko te izaziva da budeš najbolji što možeš biti', dodala je Katy.

Katy i Orlando upoznali su se početkom 2016. godine, ali prekinuli su u veljači 2017. godine. Par se pomirio u travnju 2018., a 10 mjeseci kasnije već su bili zaručeni.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

full bloom

Objavu dijeli KATY PERRY (@katyperry)

Katy je svojedobno na Instagramu pokazala svoj ogromni zaručnički prsten od rubina i dijamanata.

Orlando je, pak, izjavio da se on ne želi ponovo razvoditi. Oboje su već jednom bili u braku i 'ne želimo to više raditi i toga smo potpuno svjesni' rekao je Orlando koji je prethodno bio u braku s manekenkom Mirandom Kerr, dok je Katy Perry prethodno bila u braku s engleskim komičarem Russellom Brandom još 2010. godine, ali razveli su se godinu dana kasnije.