NA MALDIVIMA

Sonja Kovač otkrila detalje svojih zaruka iz snova

24.03.2022 u 12:07

Bionic
Reading

Blogerica Sonja Kovač prije nekoliko dana zaručila se tijekom odmora na Maldivima, na kojima je s partnerom Goranom Mandićem odlučila proslaviti desetu godišnjicu veze. Nakon što je pokazala kako je izgledala sama prošnja, Sonja je otkrila sve detalje romantične večeri

'Još sam pod dojmom, bila je to magična večer', ukratko je Sonja Kovač sažela emocije nakon što je na njezinoj ruci osvanuo zaručnički prsten.

Poznata domaća blogerica tijekom odmora na Maldivima pristala je udati se za dugogodišnjeg partnera Gorana Mandića, a on je osmislio romantične zaruke na privatnoj plaži jednog od otočića na Maldivima.

Sama prošnja odvila se netom nakon što su Sonja i Goran stigli na posebnu privatnu plažu pod nazivom Bubble beach, na kojoj se nalazi tek nekoliko dobro izoliranih prozirnih šatora. Upravo ovakav interijer nudi nevjerojatnu intimu, romantiku i noćenje pod zvjezdanim nebom usred oceana.

‘Prozirni šator u kojem pod zvijezdama provedeš večer! Može li išta romantičnije? Izabrali smo ovo mjesto za našu godišnjicu jer je posebno i jedino takvo na Maldivima! U iskustvo je uključena večera od tri slijeda i doručak, oboje na plaži! S uključenim bubble butterom, koji ti je na raspolaganju za što god treba cijelu večer i jutro! Uz to je i fotograf/snimatelj, imamo sve ove snimke zahvaljujući njemu! Sve je savršeno organizirano, napisali su nam i sretna godišnjica te nam napravili tortu! Večera i doručak su bili wooow! A noć puna zvijezda za pamćenje!’ otkrila je kasnije Kovač.

Nakon večere od nekoliko slijedova, koje je snimila, par se uputio gledati zvijezde na plažu, tik ispred svog šatora, a imali su priliku gledati Mjesec kroz teleskop.