SAVRŠENI MALDIVI

Luksuz koji si rijetko tko može priuštiti: Sonja Kovač uživa u vili gdje vas tek nekoliko stepenica dijeli od oceana, ali i morskih pasa

18.03.2022 u 09:38

Bionic
Reading

Sa svojim zaručnikom Goranom Mandićem, influencerica Sonja Kovač i dalje uživa na egzotičnim Maldivima, a sada je svojim pratiteljima na Instagramu pokazala i u kakvoj su vili smješteni

Da doista zna uživati u životu i uzima od istoga samo najbolje, influencerica Sonja Kovač pokazala je ponovno na svom Instagram profilu, gdje je svojim obožavateljima otkrila da trenutno uživa na Maldivima.

Tamo se uputila zajedno sa zaručnikom Goranom Mandićem, kojem je ovo prvi posjet tom egzotičnom otočju, dok je Sonja već bila prije pet godina. Tada je obećala samoj sebi da će se vratiti - rečeno, učinjeno.

Kako je otkrila u komentarima, za odmor su odabrali otočić Finolhu i njihove vile smještene iznad oceana, do kojih se dolazi drvenim mostom. Svaka vila na terasi ima vlastiti bazen, ali i stepenice kojima se spuštate i odmah ulazite u ocean, a najbolje od svega je da ispod vas cijelo vrijeme plivaju morski psi.

Na sreću, riječ je o vrsti koja nije opasna za ljude, tako da, ukoliko se zateknete tamo, možete doživjeti i osobno iskustvo plivanja i ronjenja sa istima.

Sonja Kovač Izvor: Profimedia / Autor: SGPITALIA / SGP / Profimedia

Iz njezinih objava jasno je da je ovo tek prva vila u kojoj su smješteni, te da uskoro sele u drugu. Radi li se o istom otočiću ili nekom drugom, Sonja će sve pojasniti u narednim danima na svom Instagram profilu. A do tada, svoje obožavatelje pušta da guštaju u njezinim snimkama i fotografijama.

Sonja Kovač - Maldivi Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram