operacije vs. starenje

Sofia Vergara optužena da je promijenila izgled: 'Stara sam, zato izgledam drugačije'

24.11.2023 u 13:09

Bionic
Reading

Za 51-godišnju glumicu Sofiju Vergaru mnogi tvrde da je najljepša na svijetu, no sve je više negativnih komentara koji ju optužuju da se operacijama previše promijenila. Vergara je priznala neke manje zahvate, ali i poručila da su godine napravile svoje

Nema tko se nije zaljubio u lijepu Gloriju iz serije 'Moderna obitelj', a glumica Sofia Vergara oduševljava svakom svojom pojavom. Lijepa kolumbijska glumica čak je optužena da se zbog ljepote i umislila te da je to jedan od razloga zašto se raspao njezin brak s atraktivnim glumcem s kojim je bila u braku sedam godina.

Koliko god je lijepa, neki na društvenim mrežama zamjeraju joj dobar izgled, a nameće se i pitanje koliko plastičnih operacija je potrebno da bi se postigao takav izgled. Zlobni komentari na njezin račun samo se nižu, a Vergara ima i dobar odgovor!

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

'Ne, to se zove starenje! To se zove 'stara sam'! Zato izgledam drugačije', komentirala je glumica zlobne komentare ljudi koje je nazvala depresivnima i ljubomornima.

Zlobnici komentiraju da je glumica napravila toliko promjena da više i ne liči na sebe, a glumica tvrdi da to ne može biti istina.

'Tu i tamo radim sitnice. Radim microneedling kad god mogu. Također, nemam zastoja. Voljela bih da imam pauzu na poslu pa bih napravila više toga. Ali radim microneedling, male lasere za kapilare jer imam rosaceu', priznala je lijepa glumica te otkrila i da se podvrgnula botoksu.

'Redovito radim botoks u očima i vratu. Sitnice za koje ne trebam sjediti u kući mjesec dana jer to, nažalost, ne mogu. I proizvodi. Sviđaju mi ​​se proizvodi', priznala je Sofia.

Kao i brojni poznati, Sofia je još jedanput potegnula temu važnosti zaštite od štetnih UV zračenja kojima smo toliko izloženi. Devedesetih se osvijestila da je krema za sunčanje važan suborac protiv starenja jer je suncem napravila koži veliku štetu.

Sofia Vergara Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia