veseli se budućnosti

Sofia Vergara progovorila o razvodu i priznala: 'Iza mene je vrlo teška godina'

18.11.2023 u 09:06

Bionic
Reading

Za glumicu Sofiju Vergaru 2023. godina bila je puna uspona i padova. Članica žirija showa 'America's Got Talent' osvrnula se na vrlo tešku godinu, koja je uključivala i razvod od Joea Manganiella nakon sedam godina braka

'Imala sam vrlo zanimljivu godinu', rekla je Sofia Vergara za magazin People. 'Ne želim reći 'loše' ili nešto slično, ali bilo je vrlo zanimljiva i vrlo teška.'

'Ove godine sam prošla kroz razvod, SAG štrajk koji je trajao tako dugo. Vidjela sam kako se moji prijatelji bore - neki su morali ispisati djecu iz škola ili su imali problema s hipotekama, tako da je ovo bila čudna, čudna godina,' dodala je 51-godišnja Sofia.

Ipak, unatoč teškoj godini iza nje, zvijezda 'Moderne obitelji' kaže da se veseli onome što nosi budućnost. 'Mislim da se sve stvari rješavaju, da će sve biti u redu i jako sam uzbuđena zbog sljedeća godine', rekla je.

U srpnju ove godine odjeknula je vijest da se Sofia Vergara i Joe Manganiello razvode. 'Donijeli smo tešku odluku o razvodu. Kao dvoje ljudi koji se jako vole i brinu jedno o drugome, ljubazno molimo za poštivanje naše privatnosti u ovom trenutku dok prolazimo ovu novu fazu naših života,' rekao je tada uskoro bivši par.

Sofia Vergara i Justin Saliman Izvor: Profimedia / Autor: The Hollywood Curtain / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Izvor je tada za Page Six rekao da su se Sofia i 46-godišnju glumac iz 'Spider-Mana' udaljili već neko vrijeme te da su se odmaknuli jedno od drugoga kako bi razmišljali o svojoj budućnosti.

Iako je razlog razvoda nepoznat, izvor blizak paru otkrio je kako je do razlaza para dovela Manganiellova intenzivna želja da ima djecu. Glumica iz serije 'Hot Pursuit' već ima 32-godišnjeg sina Manola kojeg dijeli s bivšim suprugom Joeom Gonzalezom.

Nakon razvoda Sofia živi život punim plućima, putuje u inozemstvo i ide na neke od najvrućih koncerata, uključujući Beyoncéinu turneju 'Renaissance' i Eras turneju Taylor Swift. Sada je u vezi s ortopedskim kirurgom Justinom Salimanom, a Manganiello je u vezi s glumicom Caitlin O'Connor.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'