OPET SRETNA

Sofia Richie nakon bolnog prekida ponovno ljubi: Srce joj je osvojio 27-godišnji poduzetnik

04.11.2020 u 20:51

Bionic
Reading

Mankenka je nedavno prekinula trogodišnju romansu sa 16 godina starijim Scottom Disickom, bivšim suprugom Kourtney Kardashian. Nakon što se neko vrijeme oporavljala od ljubavnog brodoloma, tulumarila i putovala s prijateljicama, sada je upoznala nekoga tko joj je ponovno zarobio srce

Mlada ljepotica, kći slavnog Lionela Richieja, proživljava svoje najsretnije trenutke. Sofia Richie ponovno je zaljubljena i to ne krije od javnosti. Snimljena je tijekom romantične večere sa svojim novim odabranikom, ovoga puta godinama mnogo primjerenijim.

Zgodna 22-godišnjakinja zaljubila se u pet godina starijeg poduzetnika Matthewa Mortona. Ovaj ambiciozni 27-godišnjak nije skrivao svoje osjećaje prema poznatoj plavuši, te se nisu skrivali od fotoreportera koji su okružili restoran u kojem su proveli lijepu večer.

Inače, Matthew je uspješan mladi poduzetnik. Vodi lanac barova pod nazivom Cha Cha Matcha koji se bave isključivo prodajom kave i toplih napitaka. Svoje poslovnice ima u Los Angelesu i New Yorku.

Podsjetimo, Sofia je do nedavno patila za 16 godina starijim partnerom Scottom Disickom, s kojim je u vezi bila tri godine. Scott je inače bivši suprug Kourtney Kardashian s kojom dijeli troje djece.

Baš kao i njegov propali brak s Kardashiankom, tako je i veza s mladom bogatašicom bila iznimno turbulentna. Učestali prekidi pa pomirbe, obilježili su njihove romanse.