LIJEČI SLOMLJENO SRCE

Sofia Richie spremno uskočila u oskudni bikini koji je istaknuo njezinu isklesanu figuru

25.08.2020 u 22:40

Bionic
Reading

Atraktivna kćer slavnog glazbenika Lionela Richieja, svoj 22. rođendan proslavlja u velikom stilu i to na jahti s prijateljima u Meksiku

Nakon što je prekinula turbulentnu dugogodišnju vezu s problematičnim Scottom Disickom, Sofia slomljeno srce liječi na najbolji mogući način - na jahti okružena svojom obitelji i bliskim prijateljima.

Ljepotica koja se može pohvaliti zavidnom figurom gradi uspješnu karijeru u modnom svijetu, a svoj je 22. rođendan odlučila proslaviti višednevnim tulumom.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Yesterday was a girls dream

Objavu dijeli Sofia Richie (@sofiarichie)

Traženi model i influencerica otputovala je u Cabo San Lucas, popularnu meksičku destinaciju u društvu svojih najmilijih gdje uživa punim plućima.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Aquatics only @otaduyyachts

Objavu dijeli Sofia Richie (@sofiarichie)

Sofia je pokazala još jedan bikini iz svoje bogate kolekcije koji joj je pristajao kao saliven. Riječ je o trendi modelu u neonski zelenoj (Frankies Bikinis) koji je lijepo naglasio njezinu preplanulu put.

Mlada slavljenica veselo je pozirala na palubi jahte, a svi se slažu kako je teško reći koji joj seksi bikini bolje pristaje.

Sofia i Scott, inače bivši partner Kourtney Kardashian s kojom ima troje djece, ovoga su ljeta prekinuli nakon tri godine veze, a razloge su njegovi problemi s ovisnošću zbog čega je završio na rehabilitaciji.