NOVI SKANDAL

Snimka koja je 'zapalila' društvene mreže: Svi se pitaju je li Harry Styles pljunuo Chrisa Pinea

06.09.2022 u 19:39

Bionic
Reading

I prije svjetske premijere na filmskom festivalu u Veneciji, psihološki triler Olivije Wilde obilježili su brojni skandali, a najnoviji odnosi se na viralni video s glazbenikom Harryjem Stylesom i glumcem Chrisom Pineom u glavnim ulogama

Film ‘Don’t Worry Darling’ novi je redateljski uradak Olivije Wilde, a svoju premijeru doživio je ovog ponedjeljka na filmskom festivalu u Veneciji.

  • +2
Premijera filma ‘Don’t Worry Darling’ Izvor: Profimedia / Autor: David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia

Venecijanska publika ekipu filma nagradila je stojećim ovacijama koje su trajale oko sedam minuta, a nedugo nakon premijere na društvenim mrežama isplivala je snimka na kojoj je britanski glazbenik Harry Styles navodno pljunuo u krilo filmskom kolegi Chrisu Pineu.

Na spomenutoj snimci bivši član One Directiona (28) zauzeo je prazno mjesto pokraj Pinea, pored kojeg je sjedila redateljica Olivia Wilde, ujedno djevojka glazbenika.

Nakon što je Styles naizgled uperio svoju slinu u 42-godišnjeg glumca, Pine se ukočio usred pljeska i zagledao u krilo sa smiješkom, prije nego što se nasmijao sam sebi.

Styles je sa svoje strane izbjegavao kontakt očima sa zvijezdom filma ‘Wonder Woman’ u videu, mašući publici koja se nalazila iza njih.

Ova snimka izazvala je pravu pomutnju među korisnicima Twittera. Dok jedni smatraju da je Styles ‘100 posto’ popljuvao Pinea, drugi su izrazili svoju nesigurnost u taj čin.

Inače, upravo je premijera tog filma izazvala najviše pozornosti u javnosti i time zapravo dobila najviše besplatnog PR-a, što zbog navodnog neslaganja redateljice Olivije Wilde i glavne glumice Florence Pugh, ali i upravo zbog Pinea, koji je tamo predstavio svoj novi imidž.

Glumačka postava završila je snimanje filma ‘Don’t Worry Darling’ u veljači, mjesec dana nakon što je objavljena vijest da su redateljica filma Olivia Wilde (38) i glazbenik Harry Styles u vezi.

NA FILMSKOM FESTIVALU U VENECIJI

[FOTO] Zbog novog imidža, koji je izazvao podvojene reakcije, Chrisa Pinea prepoznali su tek rijetki

Pogledaj galeriju