SNALAŽLJIVOST NA DJELU

Snašla se: Ovako se Ella Dvornik maskirala za Noć vještica

01.11.2022 u 19:25

Bionic
Reading

Ella Dvornik, jedna od naših najupješnijih influencerica, uvijek rado dijeli svoju svakodnevicu s brojnim pratiteljima, a njezine objave ne mogu proći bez reakcija

Ella Dvornik koja se sa suprugom, Britancem Charlesom Pearceom i kćerkicama Balie Dee i Lumi Wren odselila iz Zagreba, svoj je novi dom izgradila u Istri.

Kćer nikad prežaljenog kralja funka, Dina Dvornika, jedna je od najpoznatijih domaćih influencerica, a često bez zadrške dijeli zanimljive crtice iz svojeg života.

Ni Ella nije propustila napraviti prigodnu masku za Halloween, odnosno Noć vještica koju je podijelila sa svojim fanovima.

'Nisam se planirala danas maskirati ali pošto u Balama organiziraju Halloween Party i moram odvesti djecu, ovo je jedino čega sam se sjetila da imam doma', objasnila je Ella kako je nastala njezina jednostavna, ali efektna maska glavnog junaka iz hvaljenog filma 'Joker' kojeg je maestralno utjelovio Joaquin Phoenix.

Fanovi su pohvalili Ellinu kreativnost.

  • +4
Ella Dvornik Izvor: Cropix / Autor: Marko Todorov / CROPIX

'Moj sin je prošle godine bio Joker i svi su bili izvan sebe kad su ga vidjeli....Najbolja 'maska', a ne zahtjeva puno ulaganja', komentirali su neki njezini pratitelji.

Inače, u ranijem je intervjuu za tportal, Ella je otkrila kako se nosi s hejterima.

'Najdraže mi je odgovarati na takve komentare. Sve su to osobe koje se moraju negdje iskaliti jer su pune negativnosti, ali kad im vratim lopticu, jer nemam dlake na jeziku - obično je muk. Baš zato što sam odrasla uz svakakve komentare koji su me dirali kao djevojčicu danas mogu reći da su me osnažili jer me više ne mogu taknuti. Samo me inspiriraju za dobru sprdnju, srećom humor mi je u krvi', poručila je Dvornik-Pearce.