na otoku Obonjan

Službeno su otvorene pretprijave za Retreat trip konferenciju 2024.

29.08.2023 u 12:04

Bionic
Reading

Konferencija u formatu Retreat tripa, namijenjena zaposlenima u HR i marketing odjelima iz raznih industrija, održala se početkom srpnja na otoku Obonjan

Nakon što je u srpnju završen prvi Retreat trip, novi je koncept edukacije i odmora namijenjen zaposlenima u HR i marketing odjelima iz raznih industrija s fokusom na IT, zbog velikog interesa otvorene su pretprijave za Retreat trip 2024. na kojem nas očekuje još bogatiji program, vrhunskih stručnjaka i aktualnih tema. Pretprijave će trajati do 1. listopada 2023. kada će biti predstavljen novi program, lokacija i sadržaj konferencije te će tada startati i službene prijave. Pretprijave, osim što osiguravaju mjesto na Retreat tripu 2024., prijavljenima će osigurati da među prvima saznaju sve informacije.

Retreat trip 2023. održao početkom srpnja na prekrasnom otoku Obonjan. Svi sudionici, kroz stručno vodstvo, tijekom tri dana usvojili su niz praktičnih alata i strategija za stvaranje kulture mentalnog zdravlja i wellbeinga u njihovim organizacijama.

Na Retreat tripu je sudjelovalo je 15 predavača koji su održali 5 predavanja, 7 radionica na 3 paralelna tracka i 7 HR praksi. Preko 16 sati stručnog sadržaja slušalo je više od 90 polaznika koji su između stručnog dijela programa uživali u popratnom programu za opuštanje i odmor. Na Retreat tripu bili su predavači Tanja Jurin, Ivica Vrančić, Jelena Stanković, Ivana Krcivoj, Mirna Šmidt, Matea Šoštarić, Katarina Pavliša, a event je moderirala voditeljica stručnog dijela programa Jelena Jelušić. Osim toga, najbolje HR prakse podijelili su predstavnici uspješnih kompanija Pliva Hrvatska/Teva Pharmaceuticals, Webpower Adria, IKEA Hrvatska, Ars Futura, Q i Porsche Digital Croatia.

Voditeljica stručnog programa Retreat tripa bila je Jelena Jelušić koja je iznimno zadovoljna odazivom kolega i stručnjaka koji su svoje znanje podijelili sa sudionicima na Retreat tripu.

'Prepoznali smo priliku da o temama mentalnog zdravlja počnemo otvoreno razgovarati i da dovedemo vrhunske stručnjake na Retreat trip. Stručnjaci iz organizacijskog konteksta, ali i oni koji se svakodnevno bave mentalnim zdravljem u praksi pozvani su da na Retreat tripu podjele trendove, istraživanja, najbolje prakse i da svi zajedno dignemo razinu svjesnosti o mentalnom zdravlju', istaknula je Jelena Jelušić.

Kako nam je bilo na Retreat tripu 2023. možete pogledati na videu i službenoj web stranici, a za Retreat trip 2024., možete se prijaviti ovdje.

Što je zapravo Retreat trip konferencija?

Konferencija ovog tipa dijeli se na nekoliko aktivacija. Primarna su predavanja, zatim radionice u prirodi i slobodno vrijeme. Retreat trip služi kako bi se pojedinac posvetio sebi, svojem mentalnom zdravlju, ali i naučio nešto novo. Konferencija se dijeli na predavanja i radionice. Bitan dio ove konferencije su i prikaz HR praksi koje su izazvale razne rasprave, ali i usporedbe sličnih industrija u pristupu zaposlenicima.

Osim samih predavanja, na Retreat tripu se važno posvetiti i slobodnom vremenu i sportu te uživanju uz more i obalu. Važno je misliti i na fizičko zdravlje te su na ovogodišnjem Retreat tripu svi polaznici mogli uživati u vodenim sportovima i funkcionalnom treningu i jogi, a u večernjim satima organizirana je i zabava.

Započele predprijave za Retreat trip 2024.

Nakon održanog Retreat tripa 2023. na Obonjanu, već je započelo planiranje Retreat trip 2024., a zbog velikog interesa otvorene su i pretprijave.

'Voljeli bismo napraviti program koji je više posvećen marketing odjelima koji, u suradnji s HR odjelima, trebaju napraviti jasnu komunikaciju prema svojim zaposlenicima. Ove godine imali smo vrhunske predavače, odlična predavanja i radionice te želim pohvaliti cijeli tim i smatram da smo nametnuli novi trend konferencije i edukacije za ovaj sektor', objasnila je Marija Gaura, organizatorica Retreat tripa.

Organizator prve HR konferencije u formatu Retreat tripa, zahvaljuju partnerima projekta i svima koji su sudjelovali.