spojile IH RAZLIKE

Slavni parovi koji su živi dokaz da se suprotnosti ipak privlače

01.04.2017 u 08:46

Bionic
Reading

Iako vam danas izgledaju kao skladan par, nije uvijek bilo tako. Njima su međusobne razlike zapravo pomogle da učvrste vezu i okrune je sretnim brakom. Ovi su slavni parovi dokaz da se suprotnosti ponekad stvarno privlače

1. John Legend i Chrissy Teigen

'Uvijek smo bili drugačiji, ja sam bio ukočeniji, a ona slobodnijeg duha. Mislim da je ona zapravo i zaslužna za to što sam se opustio i počeo uživati malo više u životu. Lijepo je što smo imali priliku zajedno u tome odrastati', rekao je jednom prilikom John Legend o odnosu s lijepom suprugom Chrissy Teigen.

2. Blake Shelton i Gwen Stefani

Glazbeni par u vezi je već skoro dvije godine, no ovaj je pjevač countryja priznao kako on i odabranica njegova srca na papiru ne mogu biti različitiji. Blake je iskreno priznao kako nije čak znao ni da je Gwen otpjevala poznatu rock izvedbu 'It's my life'. Tako je prilikom jedne vožnje u autu, kad je na radiju započela kultna pjesma, pomislio ovo zvuči baš kao da Gwen pjeva. No u šali govori kako je još u procesu učenja o svojoj dragoj.

#GoAheadAndBreakMyHeart Gx @blakeshelton

A post shared by Gwen Stefani (@gwenstefani) on

3. Dax Shepard i Kristen Bell

Oboje glumci po profesiji, Dax Shepard i Kristen Bell oduvijek su spominjali kako se njihova veza zapravo temelji na mnogo različitosti koje su im pomogle da izgrade zdravu i kvalitetnu vezu. 'Ja sam u svađama uvijek voljela dramatizirati i lupati vratima, no njemu se to nije svidjelo budući da se tada liječio od alkoholizma i prolazio kroz vrlo teško emocionalno razdoblje', rekla je Kristen.

Kad joj je Dax rekao kako tako više neće ići i da on ne namjerava provesti život s nekim tko ga neće razumjeti, Kristen je njegovu prijetnju shvatila vrlo ozbiljno i od tada rade na svome odnosu. Priznaje, međutim, da se i dalje puno svađaju zbog različitosti, ali da su to danas puno drugačije svađe, a glumac se s vremenom priviknuo i na njezin prevelik optimizam i sreću koji su mu na početku djelovali sumnjivo.

4. Justin Theroux i Jennifer Aniston

Zgodna je glumica opisala jednom novinaru kako se osjećala kada je prvi puta vidjela svog sadašnjeg supruga. 'Bio je sve samo ne moj tip', iskreno je priznala Jennifer. Justin se tada držao vrlo rezervirano, a imao je i vrlo čudan smisao za odijevanje, opisala je njihov prvi susret. Iako je djelovao simpatično, bio je tada vrlo tih i povučen, ali kasnije je saznala kako je zapravo bio samo vrlo umoran od cjelodnevnog rada.

Danas su u vrlo skladnom braku, a Jennifer nakon velike tuge zbog propale ljubavi s Bradom Pittom ne krije da je sretnija no ikad.

5. Joe Manganiello i Sofia Vergara

Ako treba navesti jednu stvar zbog koje se razlikuju, onda je to ljubav prema nogometu. Naime, Joe je strastveni obožavatelj kluba Pittsburgh Steelers.

'On je opsjednut, on je bolesna osoba... Mislim da mu je to jedna od najvažnijih stvari na svijetu', objasnila je u jednoj emisiji opsesivnu ljubav svoga supruga prema ovome sportu. Iako je s vremenom prihvatila tu činjenicu, na početku je, priznaje, bilo vrlo nezgodno.

6. Jose Pepe Baston i Eva Longoria

U trećem je braku glumica Eva Longoria napokon pronašla dugo traženu sreću. Ona i meksički poduzetnik Jose Baston sličnih su korijena, no imaju i neke vrlo različite navike. Eva je tako za People otkrila da je njezin suprug vrlo tajnovita osoba koja voli svoj privatni život držati za sebe, a ona je pak navikla stalno biti u fokusu medija i javnosti.

Osim toga priznala je i da je Jose veliki zaljubljenik u modu, čak više nego ona koja se nedavno bacila i u dizajnerske vode.

My Valentine ❤🥂

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on

7. Swizz Beatz i Alicia Keys     

Zajedno su već sretnih osam godina, no pjevačica je priznala kako je reper na početku uopće nije zanimao, štoviše jako ju je živcirao. 'On mora uvijek imati najbrži automobil, najveći nakit, najkričaviju jaknu, sve njegovo uvijek mora biti najbolje.' 

Pjevačka diva Alicia Keys potpuna je suprotnost svom dragom, rap producentu Swizz Beatzu, no njihova je ljubav pobijedila sve razlike. Danas ona priznaje kako su s vremenom shvatili koliko toga mogu pružiti jedno drugome. 'On me naučio živjeti potpunije, a ja njega kako da živi dublje', kazala je Alicia.

8. Channing i Jenna Dewan Tatum  

Glumci i plesači Channing i Jenna Tatum jedan su od najskladnijih celebrity parova, no kad su u pitanju prehrambene navike, kao da su s različitih polova. Lijepa Jenna koju suprug vrlo često hvali na svojim društvenim mrežama, nakon rođenja njihove petogodišnje kćerkice Everly prešla je na vegetarijanstvo i od tada sa suprugom nikako da uskladi  prehranu.

'Ponekad ga uspijem odvući u svoje omiljene vegetarijanske restorane u kojima pristojne pojede, međutim nakon toga kod kuće jede ono što zaista želi i voli', rekla je Jenna.

9. Carl Thomas Daen i Dolly Parton   

Koja je tajna njihovog 51-godišnjeg braka? 'Kažu da se suprotnosti privlače, i to je istina', kazala je Dolly i priznala kako su ona i suprug zapravo vrlo različiti. On voli biti uglavnom kod kuće i odmarati, a ona nema mira i uvijek je u pokretu.

'On je neovisan, ne treba me uvijek kraj sebe niti ja njega, ali kad smo zajedno, imamo toliko toga što volimo zajedno raditi i zato funkcioniramo', otkrila je pjevačica tajnu svog dugovječnog braka.