J.R. RIDINGER

Slavni oplakuju biznismena koji je iznenada preminuo u Hrvatskoj: 'Izgubili smo jednog dobrog čovjeka'

01.09.2022 u 22:41

Bionic
Reading

Prema navodima američkog Page Sixa, poznati biznismen iz Miamija i prijatelj brojnih poznatih osoba, J.R. Ridinger, iznenada je preminuo u 63. godini tijekom ljetovanja na jahti u Hrvatskoj

Vijest o iznenadnom odlasku Ridingera na društvenim mrežama potvrdila je njegova supruga Loren, otkrivši da je uzrok smrti plućna embolija.

‘U šoku sam. Srce mi je iščupano, slomljena sam... Da razjasnimo glasine da je pao... Na našem prvom obiteljskom odmoru u tri godine imao je iznenadnu plućnu emboliju koja nam ga je ukrala. Za samo sekundu je nestao. Za trenutak. Molim vas da molite za njega’, poručila je na Facebooku Ridingerova supruga s kojim ima dvije kćeri, Amber i Amandu.

U Hrvatskoj su, kako doznaje američki Page Six, boravili na unajmljenoj jahti jer se njihova jahta Utopia IV nalazila na popravku nakon nesreće na Bahamima koja se dogodila prošlog prosinca.

Ovaj pripadnik visokog društva Miamija bio je u prijateljskim odnosima s brojnim poznatim osobama poput latino dive Jennifer Lopez, reality zvijezde Kim Kardashian, bivšim košarkašem Scottiejem Pippenom i Beckhamovima. Mnogi od njih, čuvši vijest o njegovom iznenadnom odlasku, odlučili su javno izraziti sućut. 

Khloe Kardashian tako je na stranicama njegove kompanije Market America napisala da je slomljena, a poruku sućuti uputili su i Beckhamovi.  

NBA zvijezda Scottie Pippen na Twitteru je o Ridingeru napisao sljedeće: ‘Izgubili smo jednog dobrog čovjeka odlaskom mog prijatelja. J.R. mi je bio velika pomoć i podrška kad sam počinjao svoj život nakon košarke, dao mi je dragocjene savjete i učio me kako da postanem poduzetnik’.