UZELI VRIJEDAN NAKIT

Slavni holivudski glumac opljačkan dan uoči vjenčanja

04.02.2018 u 18:08

Bionic
Reading

Glumac John Stamos javnosti poznatiji po svojoj dugogodišnjoj ulozi u tv seriji 'Puna kuća' u subotu se oženio, a poznatom paru ceremoniju i veselje nije uništila ni velika pljačka koja se dogodila samo dan ranije

John Stamos, glumac koji je svjetsku slavu stekao ulogom zavodnika u seriji 'Puna kuća' ovih dana proživljava pravu dramu.

Naime, u noći s petka na subotu opljačkan je tijekom boravka u hotelu na Beverly Hillsu, gdje je odsjeo sa zaručnicom Caitlin McHugh, kada im je još uvijek nepoznati počinitelj otuđio 165 tisuća dolara vrijedan nakit.

  • +6
Vjenčanje Johna Stamosa Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Par ipak nije dopustio da im to uništi ceremoniju vjenčanja koja je bila zakazana za idući dan.

Tako su 54-godišnji glumac i njegova trudna zaručnica u subotu odšetali do oltara, a potom organizirali slavlje za pamćenje.

#Overjoyed

Objavu dijeli John Stamos (@johnstamos)

Lijepa mladenka blistala je u raskošnoj bijeloj vjenčanici, a njezina vitka linija nije dala naslutiti da je u drugom stanju.

Poput pravog holivudskog para novopečeni supružnici su se po izlasku iz crkve uputili u Rolls Royce automobil i mahnuli okupljenim gostima.

Zgodan glumac i njegova odabranica upoznali su se prije nekoliko godina, a onda su u listopadu prošle godine uslijedile romantične zaruke u Parizu, da bi samo dva mjeseca nakon toga najavili kako očekuju prvo dijete.