VIŠE OD ČETVRT STOLJEĆA

Slavna glumica uvjerena da je udana za Keanua Reevesa, on nema pojma o čemu ona priča

20.08.2018 u 17:28

Bionic
Reading

Kanadski glumac Keanu Reevs i američka glumica Winona Ryder, uvjerena je ona, u braku su već 26 godina, no zvijezda trilogije 'Matrix' nema pojma o čemu njegova kolegica priča

Promovirajući nadolazeću romantičnu komediju 'Destination Wedding', u kojoj ćemo Keanua Reevsa i Winonu Ryder ponovno gledati skupa, glumica je za Entertainment Weekly otkrila kako su se njih dvoje ustvari vjenčali 1992. godine snimajući film 'Drakula'.

'Kunem se Bogom, ja zaista mislim da smo vjenčani u stvarnom životu', nastavila je Winona i objasnila kako je tijekom snimanja tog filma redatelj Francis Ford Coppola za snimanje scene obreda vjenčanja angažirao pravog rumunjskog svećenika, te da je snimljen obred vjenčanja od početka do kraja.

'Snimali smo pravog svećenika, on je obavio cijelu stvar i stoga mislim da smo vjenčani', zaključila je Winona.

No na žalost 46-godišnje glumice, njezinom sedam godina starijem kolegi taj poseban dan u njihovim životima nije ostao u sjećanju kao njoj.

'Ne sjećaš se toga? Bilo je to na Valentinovo', podjsetila je Reevsa Winona, što je slavni glumac odkomentirao: 'O moj Bože, mi smo vjenčani'.

U nadolazećoj romantičnoj komediji njihovi se likovi nađu na odredištu vjenčanja, na kojemu niti jedno od njih ne želi biti. Osim toga, u početku se međusobno ne podnose, no što više vremena provode zajedno, stvari se polako počnu mijenjati.

Osim u ova dva filma, Winona i Keanu su, iako manje prisno, surađivali i na filmovima 'A Scanner Darkly' 2006. godine i 'The Private Lives of Pippa Lee' tri godine kasnije.

  • +3
Keanu Reeves i Winona Ryder u filmu 'Destination Wedding' Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

O svojoj kolegici, i upitnoj supruzi, Reeves inače ima lijepo mišljenje i kako je rekao za časopis People 'ona je predivna osoba i talentriana glumica'.

'Mislim da smo stvorili dobar par, i sviđa mi se što su u središtu radnje samo naša dva lika. Njih dvoje ionako nitko drugi ne zanima, zar ne? Napravili smo oko pet osamminutnih scena kave nemate često priliku raditi na filmovima', komentirao je za People njihov odnos u novom filmu Reeves.