sad je službeno

Seksi glumica iz serije 'Momci s Madisona' podnijela zahtjev za razvod braka

13.12.2019 u 23:25

Bionic
Reading

Glumica Christina Hendricks, zvijezda serije 'Momci s Madisona' podnijela je u petak službeni zahtijev za razvod od supruga Geoffreyja Arenda, također glumca, s kojim je u braku provela punih 10. godna.

Christina Hendricks i Geoffrey Arenda u vezi su bili ukupno 12 godina, a vijest o tome da više nisu zajedno objavili su zajedničkom izjavom u još u listopadu. Sada je njihova odluka o razvodu korak bilže formalizaciji. Hendricks je kao razlog za razvod navela nepomirljive razlike.

U zajedničkoj izjavi kazali su da su proveli nevjerojatno vrijeme zajedno, ali da sada kreću odvojenim putevima, iako će uvijek zajedno brinuti o svoja 'dva prekrasna psa.'

Hendricks je aktivna na društvenim mrežama, ali novi razvoj događaja s uskoro bivšim suprugom nije dodatno javno komentirala. Objavila je danas na Instagramu fotografiju na kojoj veselo pozira s psićem Zou Zou, uz koju je napisala 'još jedan dan u uredu'. Prekrasna glumica osvojila je šest puta za redom nominaciju za nagradu Emmy za 'Momke s Madisona', a sada je zvijezda u NBC-eve kriminalističke serije 'Dobre djevojke'.