STIGLA BEBA

Slavlje u obitelji poznatog odvjetnika: Monika Olujić rodila trećeg sina

21.10.2021 u 12:33

Bionic
Reading

Dugo iščekivanje napokon se isplatilo, budući da je nekadašnja televizijska voditeljica Monika Olujić, poznata javnosti i kao Monika Kravić, rodila svoje treće dijete. Maleni dječak ujedno je i prvo dijete njezinog supruga, odvjetnika Frana Olujića

Kako je ekskluzivno doznao RTL Exkluziv, nekadašnja voditeljica, danas novinarka i stilistica interijera Monika Olujić rodila je treće dijete. Na svijet je stigao još jedan dječak, no detalji oko toga gdje je rodila i kako je prošao porod za sada nisu poznati.

Maleni dječačić prvo je dijete Frana Olujića, za kojeg se Monika Kravić udala u svibnju ove godine, nekoliko dana prije negoli je poznati odvjetnik proslavio svoj 44. rođendan. Par je u vezi od jeseni 2019. godine, a upravo je u Olujiću lijepa Monika pronašla ljubav nakon propalog braka s Marijem Mamićem.

zaljubljeni i sretni

[FOTO] Do poroda je dijeli još jako malo: Monika Olujić ex Kravić u prvom javnom izlasku sa suprugom

Pogledaj galeriju

Sa sinom Zdravka Mamića Monika je dobila dvojicu sinova, osmogodišnjeg Jakova i 11-godišnjeg Josipa, a tijekom posljednje trudnoće bila je izrazito aktivna, te je čak u visokom stupnju bila na proputovanju Italijom.