uživa punim plućima

Slavko Sobin u Rimu proslavio rođendan, a 'pao' je i novi ukras na tijelu

16.11.2021 u 15:37

Bionic
Reading

Splitski glumac, autor dječjih slikovnica, veliki ljubitelj pasa i odnedavno voditelj u rubrici 'Ništa osobno' u 'IN Magazinu' već nekoliko dana boravi u Italiji. Predah od obaveza potražio je u Vječnom gradu, odakle se onima koji ga prate na Instagramu svaki dan javlja zanimljivim fotografijama, a ondje je obilježio i svoj veliki dan

Osim uživanja u jutarnjim ispijanjima kave, razgledavanjima izložbi, tržnica, vizura jednog od najljepših gradova svijeta te noćnim provodima, Slavko Sobin je u dobrom društvu proslavio 37. rođendan (koji je bio 13. studenog).

Kako je pokazao na svom Instagram proflu, osim slavljeničke večere, palo je i bušenje uha. Tu je fotografiju duhovito komentirao kao 'krizu srednjih godina'. Mnoge je nasmijao objavom sa zdravicom na kojoj se obraća majci, Mirjani Sobin i zafrkava se: 'Pusti me, dani rođendana su'. Pokazao je i da mu je mama odgovorila u šaljivom tonu: 'Isto ćem te napucati, nemoš slavit rođendan tri dana'.

Inače, na dan svog rođenja glumac je objavio fotografiju iz Rumunjske sa snimanja svog novog projekta. 'Setovski je, Rumunjski je, daleko od ljudi koje volim najviše na svijetu, ali blizu poslu koji volim najviše na svijetu, a i ljudima koje sam jako zavolio tako da, all good. Budite veliki ljudi. To je moja želja za rođendan. Volim vas', poručio je tada. Čestitke je dobio od Nine Badrić, Nataše Janjić Medančić, Ivana Pažanina, Franke Batelić, Ivana Šarića, Ecije Ojdanić, Lane Jurčević, Tarika Filipovića i mnogih drugih.

  • +3
Slavko Sobin Izvor: Cropix / Autor: Darko Tomas / CROPIX