Ikona 80-ih

Sjećate li se ove pjevačice prepoznatljivog hrapavog glasa? Bonnie Tyler kao da ne stari

22.02.2023 u 06:16

Bionic
Reading

Velška pjevačica, poznata po hitovima iz 80-ih 'Total Eclipse of the Heart', 'Holding Out for a Hero' (iz filma 'Footloose') i 'It's a Heartache', postala je članica Reda Britanskog Carstva jer joj je princ od Walesa uručio ove srijede odlikovanje za zasluge u glazbi MBE (Member of the Most Excellent Order of the British Empire)

Još u lipnju 2022. Bonnie Tyler je izjavila koliko joj je drago primiti nagradu za svoje zasluge u svijetu glazbe. 'Nadam se da će moja nagrada na neki način motivirati druge da daju sve od sebe. Ja sam samo djevojka iz malog grada u Walesu koja jednostavno voli pjevati. Ovo je vrlo uzbudljiv dan koji nikada neću zaboraviti, vrlo sam sretna djevojka', rekla je pjevačica u srijedu, a donosi Daily Mail.

Otkrila je da će dobivanje ordena proslaviti ručkom sa suprugom Robertom Sullivanom (nemaju djece), sestrom i njezinim suprugom. Bonnie je rođena 1951., a postala je poznata 1970-ih. Otkad je krenula njezina karijera, aktivna je bez pauze. Mnogi se sjećaju da je 2013. godine predstavljala Veliku Britaniju na Eurosongu s pjesmom 'Believe in me' u Švedskoj. Osim toga, bila je nominirana za brojne prestižne nagrade poput Grammyja i nagrade Brit.

Danas 71-godišnjakinja prepoznatljivog hrapavog glasa objavila je 2022. album 'The Best Is Yet To Come', a kaže da se nikada neće umiroviti te svoj mladolik izgled održava botoksom. 'Smatram da sam dosta fit za svoje godine. I nikada se neću umiroviti. Gledam Toma Jonesa, on je sjajan. Glas mu je snažniji no ikada, a deset je godina stariji od mene', ispričala je ranije za The Sun.

Bonnie Tyler Izvor: Profimedia / Autor: Andrew Matthews / AFP / Profimedia