uživa u životu

Sjećate li se Chelsy Davy? Evo čime se danas bavi bivša djevojka princa Harryja

14.06.2023 u 06:26

Bionic
Reading

Chelsy Davy danas je 37-godišnja supruga, majka i uspješna poduzetnica koja živi na relaciji London - Cape Town i uživa u životu daleko od očiju javnosti

Chelsy Davy bila je u svakodnevnom fokusu javnosti tijekom sedam godina veze s princem Harryjem, no pala je u drugi plan nakon prekida 2011. godine. Sve do početka suđenja, jer vojvoda od Sussexa s još stotinu ljudi tuži medijsku kompaniju MGN za ilegalno prikupljanje osobnih informacija o njima, a na kojem su izneseni i navodi o njegovoj vezi s Chelsy.

Upravo to je bio povod da se ponovno razbukta interes za danas 37-godišnju ženu koja je u svojim dvadesetima bila centralni dio društvenog kruga princa Harryja i njegova podrška u svim prigodama, od mnogobrojnih utakmica pola do koncerta u čast sjećanja na njegovu majku.

Nerazdvojni u mladosti

Slovila je za seksi, zabavnu, cool djevojku, dugonogu plavušu u minicama koju su svi voljeli i koja je privlačila poglede gdje god se pojavila. Iako nije izbjegavala javna pokazivanja s Harryjem, ponajviše vremena provodila je u njegovom Klubu H, podrumu u Highgroveu koji je bio namijenjen njemu i princu Williamu za odmor daleko od oka javnosti.

Tijekom sedmogodišnje veze par je bio nerazdvojan te su čak s Chelsynim roditeljima otputovali na odmor u Južnu Afriku, zemlju u kojoj su se i upoznali.

Rodom iz Zimbabvea, prelijepa 37-godišnjakinja danas uživa u miru i razvijanju biznisa povezanog sa svojim afričkim korijenima - proizvodnji i distribuciji afričkog nakita imena Aya, brenda na čijem širenju posvećeno radi.

Danas proizvodi afrički nakit i uživa u životu

Iz luksuznog londonskog kvarta Chelseaja nedavno se preselila u znatno mirniji Južni Kensington, u kojem je, kaže, presretna.

'Trčim parkom bez ometanja i odlazim u obližnji Barry's Bootcamp, u kojem treniran HIIT tri puta tjedno. Izvrsno mi je', rekla je u razgovoru za Tatler.

Osim u Londonu, dobar dio vremena provodi u Cape Townu, u kojem također posjeduje stan. Priznaje da uživa u mogućnosti da mnogo vremena provodi u prirodi jer je odrasla okružena životinjama u blizini Viktorijinih slapova.

'Cijelo djetinjstvo provela sam na farmi, trčeći bosonoga između krda bizona, gledajući kako slonovi prelaze cestu, a majmuni dolaze na teniske terene krasti loptice', prepričava Chelsy.

  • +8
Chelsy Davy Izvor: Profimedia / Autor: Old Boy's Club / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Odbija komentirati Harryja i Meghan

Kada je riječ o odnosu s Harryjem, dovoljno govori činjenica da je prisustvovala njegovom vjenčanju s Meghan Markle, blistajući u mornarskoplavoj haljini. Uz to, odbila je komentirati lavinu kritika koje je par pretrpio nakon odricanja od kraljevskih dužnosti i preseljenja u Ameriku 2020. godine.

'Radije ne bih rekla ništa o Harryju i Meghan', rekla je bivša djevojka vojvode od Sussexa pa je govorila o svom životu:

'Zadovoljna sam svojim životom, uživam u izradi nakita i biznisu u Africi. Izrađujemo delikatan nakit od dragog kamenja koje potječe iz Afrike i ondje se obrađuje', zaključuje Davy, danas supruga Sama Cutmore-Scotta i majka dječaka.