MADISON DE LA GARZA

Sjećate li se bucmaste djevojčice iz 'Kućanica'? Danas je ne biste prepoznali

04.06.2018 u 07:06

Bionic
Reading

Imala je tek šest godina kada je dobila priliku u popularnoj televizijskoj seriji 'Kućanice' glumiti kćer Eve Longorije, Juanitu. I mnogi je se danas, na sam spomen bucmaste djevojčice, rado sjećaju, no 16-godišnja Madison De La Garza danas je u potpunosti neprepoznatljiva

Danas je sve više djece koja se od najmanjih nogu bore s pretilošću. Ista stvar dogodila se 16-godišnjoj glumici Madison De La Garza, mlađoj sestri pjevačice Demi Lovato, koja je poznata postala zahvaljujući ulozi Juanite u seriji 'Kućanice'.

prom 2018 🖤✨

A post shared by Madison De La Garza (@maddelagarza) on

Pune četiri godine, od 2008. do 2012., glumila je stariju kćer Eve Longorije, bucmastu djevojčicu koja je utjehu uvijek pronalazila u hrani.

Iako se nakon toga pojavljivala u nekoliko televizijskih filmova i imala epizodne uloge u serijama, neki veći uspjeh nije postigla, stoga ne čudi to da se javnost šokirala kada je ugledala njezine fotografije s maturalne večere.

mi familia ❤️❤️

A post shared by Madison De La Garza (@maddelagarza) on

Madison De La Garza na Instagramu je objavila fotografije za koje je dobila pregršt komplimenata, a mnogi su joj priznali kako su upravo zbog nje redovito pratili seriju. Ona je odrasla, narasla i izdužila se te sve više sliči na svoju devet godina stariju sestru, koja joj je ujedno najbolja prijateljica.

  • +2
Madison De La Garza Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

U intervjuima koje je dala Madison je otkrila i kako joj je sestra Demi bila velika podrška u životu, osobito tijekom odrastanja, dok su je zadirkivali zbog njezinog bucmastog izgleda.