ZELENA OAZA

Pogledajte raskošan dom u kojem živi zvijezda 'Kućanica'

21.02.2018 u 12:46

Bionic
Reading

Popularna glumica Teri Hatcher koju je najviše proslavila uloga Susan Mayer u seriji 'Kućanice' posljednjih 20 godina živi u luksuznoj nekretnini u Los Angelesu. Obožavatelji su sada dobili priliku i zaviriti u ovaj šarmantno uređen dom

U kvartu Studio City koji se nalazi u predjelu San Fernando unutar Los Angelesa smjestio se i dom popularne glumice Teri Hatcher, koju gledatelji uglavnom pamte po ulozi iz serije 'Kućanice'.

Ovo raskošno zdanje prostire se na otprilike 2000 kvadrata, a cijena nekretnine prije nekoliko godina procijenjena je na dva milijuna dolara. Holivudska glumica u njemu živi već posljednjih dvadeset godina, a njegova unutrašnjost krije vrlo zanimljive detalje.

  • +13
Kuća Teri Hatcher Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Cijeli interijer uređen je kao spoj modernog i tradicionalnog, te vrvi jarkim bojama koje podižu cijeli prostor i daju mu toplinu. Kuća ima tri spavaće sobe od koji su sve opremljene velikim bračnim krevetima i svaka ima zasebnu kupaonicu, a u ostatku kuće pronaći ćete još dodatne dvije prostrane kupaone.

Osim toga arhitekti su pazili da u kući ima dovoljno prostora za druženje i odmor, pa vidimo nekoliko dnevnih soba, no za oko će vam prvo zapeti središnja soba u kojoj se smjestio i veliki kamin.

Kao velika ljubiteljica glazbe, Teri je posebno opremila jednu prostoriju u svome domu. Tako će vas nekoliko stepenica lijevo od samog ulaza dovesti do prostrane prostorije u kojoj je veliki klavir, a oko njega na zidu vide električne gitare u raznim bojama.

Očaravajuća je i kuhinja u kojoj prevladavaju tamno sivi tonovi. Prostrani otok s drvenom gornjom plohom smjestio se na sredini prostorije dok je oko njega nizaju elemenati i sva najmodernija bijela tehnika.

Iz kuhinje se ulazi i u šarmantno uređenu blagovaonicu sa cvjetnim detaljima koja pak pruža pogled na prostrani vrt. Od dodatnih sadržaja u kući su i bogato opremljena knjižnica kao i teretana.

No, vanjski prostor ono je što će vam oduzeti dah. Osim bazena i jacuzzija te terase za sunčanje, u vrtu se smjestio i prostor za roštilj, a ne nedostaje ni zelenila.