simpatična gotičarka

Sjećate li se Abby iz NCIS-a? Iznenadit ćete se kad vidite kako sada izgleda

26.08.2022 u 10:29

Bionic
Reading

Crna kosa sa šiškama, najčešće svezana u kečke, tetovaža paučine na vratu, kosturske glave na prstenju i ogrlicama, ali i bistar um i snalažljivost ono su po čemu mnogi pamte genijalnu forenzičarku Abby Sciuto iz popularne serije 'NCIS'. Glumica Pauley Perrette, koja ju je utjelovila, danas izgleda potpuno drukčije

Pauley Perrette čak 15 sezona glumila je znanstvenicu Abby Sciuto. Za razliku od većine drugih glumaca, pojavila se u baš svakoj od epizoda 'NCIS'-a još od 2003. godine. Točnije rečeno, u oko 300 epizoda.

Nekoliko mjeseci nakon što je napustila dugovječnu seriju progovorila je o razlozima svoje odluke. Navodno je na snimanju doživjela 'više fizičkih napada'. Nakon što je emitirana zadnja epizoda na Twitteru je iznijela svoju stranu priče.

'Ne želim se spuštati nisko, nikad ne bih javno govorila o tome. U člancima tabloida pišu totalne laži o meni. Ako im vjerujete, ostavite me na miru. Očito me ne poznajete (žao mi je ljudi, ali morala sam to reći)', dodala je. Nakon toga ponovo se oglasila.

'Možda sam ranije trebala nešto reći. Reći istinu. Mislila sam da moram zaštititi ekipu, svoj posao i mnogo ljudi. No koja je cijena toga? Ne znam. Znajte, pokušavala sam napraviti pravu stvar, možda šutnja nije prava stvar kad je riječ o zločinu. Postoji mašinerija koja me ušutkava i šalje lažne priče o meni. Bogata, moćna mašinerija. Bez morala i istine, ja sam ostala tu, čitam laži, pokušavam zaštititi ekipu. Pokušavam ostati mirna. On je to napravio. Cijelo vrijeme podržavam programe protiv zlostavljanja. Sad znam da je to zato što se to i meni dogodilo. Bilo to u školi, bilo na poslu, zar morate prolaziti kroz to? Ja sam otišla. Brojni fizički napadi', napisala je.

U studenom 2015. godine ispred njenog doma u Hollywood Hillsu pokušao ju je ubiti beskućnik. Muškarac ju je srušio na tlo i udarao u lice, cijelo vrijeme vičući da će je ubiti. Kasnije je uhićen i osuđen zbog napada, a glumica je ostala velika zagovornica pomoći beskućnicima.

Nekoliko godina nakon što je napustila hit seriju još se više udaljila od svog lika potpuno odbacivši prepoznatljivu crnu boju kose (inače je prirodna plavuša). Danas 52-godišnjakinja, prošle godine iznenadila je svoje obožavatelje predstavljanjem nove frizure u duginim nijansama.

  • +2
Pauley Perrette Izvor: Profimedia / Autor: Hutchins Photo / ipa-agency.net / IPA / Profimedia

Prošla godina bila je teška za nju jer joj je otac Paul preminuo nakon borbe s koronavirusom. Inače, Pauley je suvlasnica pekare Donna Bell's u New Yorku, a objavila je i kuharicu. Bavi se humanitarnim radom i glavna je vokalistica grunge benda Lo-Ball. Pojavili su se na soundtracku poznatog filma 'Legally Blonde' sa singlom 'Can't Get Me Down', a neke od njihovih skladbi korištene su i u seriji 'NCIS'. Bila je u braku s glazbenikom i DJ-om Francisom 'Coyoteom' Shiverom.