PULP FICTION NA DODJELI

Sjećanje na dobra stara vremena: Popularni trio zaplesao na Oscarima kao u kultnom filmu iz 1994. godine

28.03.2022 u 14:10

Bionic
Reading

Uma Thurman, John Travolta i Samuel L. Jackson ušetali su na pozornicu Dolby Theatrea plešući na dobro znanu melodiju iz filma 'Pulp Fiction', zahvaljujući kojem su 1994. žarili i palili, a sve kako bi predali Oscara u kategoriji najboljeg muškog glumca

Pred sam kraj ovogodišnje, 94. po redu dodjele Oscara, došao je red i na kategoriju najbolje muške glavne uloge, a u ulozi prezentera našao se i dobro poznati glumački trio - Uma Thurman u pratnji svojih mušketira Samuela L. Jacksona i Johna Travolte.

Ušetali su na pozornicu uz zvuke pjesme 'I Want To Dance', one iste uz koju mnogi se rado sjećaju i pjevuše kada im se spomene kultni film Quentina Tarantina iz 1994. godine 'Pulp Fiction'. A onda su John Travolta i Uma Thurman otplesali i nekoliko dobro im znanih twist koraka, baš kao u sceni iz filma, i za to zaradili ovacije cijele dvorane.

  • +5
Uma Thurman, John Travolta i Samuel L. Jackson Izvor: Profimedia / Autor: Rob Latour / Shutterstock Editorial / Profimedia

A dok su plesali, 73-godišnji Samuel L. Jackson im je dobacio duhovito: 'Neki glumci užive se u lik koji glume samo dok snimaju...a ima i onih koji zauvijek ostanu u njemu.' Na to je Uma Thurman ponovila jednu od poznatih rečenica Mije Wallace, koju je glumila u 'Pulp Fictionu', a na nju se nadovezao i Travolta.

Pulp Fiction ples Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Zanimljivo je kako Uma Thurman odlučila pojaviti u svilenoj bijeloj košulji i donjem crnom dijelu, a sličnu kombinaciju, samo što je umjesto suknje imala hlače, nosila i u toj kultnoj sceni.