TUŽNA PORUKA

Emotivni John Travolta: 'Ne prođe dan da nisi sa mnom'

15.04.2024 u 18:55

Bionic
Reading

Slavni američki glumac odao je počast svom pokojnom sinu Jettu Travolti koji je preminuo 2009., a navršio bi 32 godinu

John Travolta je sa svijetom podijelio svoju tugu, objavivši fotografiju na kojoj pozira sa svojom pokojnom suprugom Kelly Preston, ali i sinom Jettom. Snimljena je 1997. godine kada su ga posjetili na setu filma 'Addicted to Love'.

Namirnice koje snižavaju visoki tlak Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević/tportal

'Sretan rođendan moj Jetty, ne prođe dan da nisi sa mnom', napisao je glumac koji je tim riječima dirnuo sve pratitelje. U komentarima podrške javile su se Rita Wilson, Kristin Chenoweth i Rosanna Arquette koja je poručila: 'On je na sigurnom sa svojom mamom anđelom i oboje paze na tebe'.

Prisjetimo se, Jett je u siječnju 2009. godine tijekom obiteljskog putovanja na Bahamima udario glavom o kadu i doživio napadaj u njihovoj kući na otoku Grand Bahama nakon čega je preminuo. Osim njega, sa suprugom Kelly, John je dobio još dvoje djece, danas 24-godišnju Ellu i 13-godišnjeg Benjamina. Kelly je preminula 2020. godine od posljedica raka dojke.

Govoreći za Esquire godinu dana nakon smrti svoje supruge, Travolta je rekao da će njegov primarni fokus uvijek biti njegova djeca. 'Osigurat ću budućnost svoje djece, pomoći ću im oko onoga što žele učiniti sa svojim životima', rekao je.

john travolta i uma thurman

Evo kako zvijezde hit filma 'Pakleni šund' izgledaju danas, 25 godina kasnije

Pogledaj galeriju