RTL, ČETVRTAK U 21 SAT

Siniša Vuco u žiriju 'HTZ-a'

08.03.2011 u 14:41

Bionic
Reading

Druga audicijska epizoda 'HTZ-a' pružit će gledateljima i slušateljima u četvrtak u 21 sat na RTL-u obilje zabave, smjelih pjevača i opako nemilosrdni žiri u sastavu: Tony, Ivana i Fox, pojačan Vucom

Jedna kandidatkinja tako je odlučila pjevati sjedeći na podu, a kada ju je Tony zamolio da legne, vježba i pokuša pjevati, spremno je to učinila, i to vrlo uspješno.

A dok su neki tvrdili da kod žirija prolaze samo 'plave koverte', drugi su pak odlučili otvoriti srce i pričati o svojim opsesijama. Ipak, da ne bi ispalo kako su samo kandidati bili ti koji su iznenađivali žiri, i žiri je njih uspio ostaviti bez riječi. Marko Kaleb, koji je i lani sudjelovao na audicijama, a veliki je fan Siniše Vuce, napokon je došao na svoje. Vuco je potajice sjeo u žiri i tako uspio šokirati simpatičnog Splićanina, obećavši mu na kraju čak i duet!

Uz mnogo zabavnih pjevača i osebujnih karaktera, jedna kandidatkinja posebno se svidjela Foxu pa je dosad uvijek rječiti Riječanin uspio izustiti samo: 'Sličiš na Madonnu.'

Bilo je i kandidata koji su uspjeli dignuti živac predsjedniku žirija, kao i onih koji su ga željeli potkupiti gemištom, no na kraju je ipak presudio pjevački talent. Tko je prošao među 100 najboljih, pogledajte na RTL Televiziji, u četvrtak, u 21 sat.