Levi Alves McConaughey

Sin Matthewa McConaugheya osvojio Instagram pokazavši skriveni talent

11.07.2023 u 19:10

Levi Alves McConaughey

Izvor: Profimedia / Autor: Berzane Nasser/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Bionic
Reading

15-godišnji Levi Alves McConaughey dugo je čekao da mu poznati roditelji dopuste kreiranje vlastitog Instagram računa, a konačno dopuštenje iskoristio je da svijetu pokaže svoj skriveni talent u kojem naočigled uživa

'Što pokloniti dječaku koji već ima sve?', pitaju se mnogi, a Matthew McConaughey i njegova supruga Camila Alves McConaughey odlučili su svome Leviju pokloniti ulazak u svijet društvenih mreža. Iako isprva zvuči pomalo smiješno, svjesni da su društvene mreže postale izuzetno opasno mjesto za mlade, ovi su se roditelji dugo nećkali da bi naposlijetku popustili sinu i dali mu dopuštenje koje je dugo čekao.

Baš kako je poznati glumac i najavio, 15-godišnji Levi uistinu i ima puno za pokazati.

'On zna tko je i zna kamo ide. Mislim da on to može podnijeti. On ima sjajnu priču za ispričati i podijeliti. Želim da znate da u Leviju McConaugheyju dobivate vrlo cool mladića punog poštovanja i nadam se da ćete dati sve od sebe da ga tretirate na isti način', rekao je McConaughey, a samo nekoliko dana bilo je potrebno da Levi pokori Instagram svojim vještinama.

Naime, u nedavno objavljenom videu otkrio je svoje surferske vještine i svijetu se predstavio kao vrstan surfer!

U jednom ga je trenutku val čak i 'poklopio', no Levija to nije sputalo da se održi na dasci i nastavi 'hvatati valove'.

Od subote kada je profil otvorio do danas, 15-godišnjak je prikupio čak 189 tisuća pratitelja! U opisu profila otkrio je da voli surfanje, snijeg, fotografiju, stil i zvuk.

NE PROPUŠTA TRENING

[FOTO] Matthew McConaughey skinuo se pred paparazzima u Dubrovniku i pokazao isklesano tijelo

Pogledaj galeriju