prekid veze

Shannen Doherty podnijela zahtjev za razvod od supruga

22.04.2023 u 11:38

Bionic
Reading

Shannen Doherty podnijela je zahtjev za razvod od supruga Kurta Iswarienka nakon što 'nije imala drugu opciju', rekao je predstavnik zvijezde serije 'Čarobnice' za Page Six

“Razvod je posljednje što je Shannen željela. Nažalost, osjećala je da joj nije preostala nikakva druga opcija", rekla je Dohertyina publicistica, Leslie Sloane, u izjavi.

"Možete se obratiti Kurtovoj agentici, Collier Grimm, jer je ona intimno umiješana u to", dodala je Sloane, sugerirajući da je druga žena uzrok razvoda.

Grimm nije odmah odgovorila na zahtjev Page Six-a za komentar.

TMZ je u međuvremenu izvijestio da je Doherty podnijela dokumente za razvod u petak u Los Angelesu, navodeći da su njih dvoje razdvojeni od siječnja.

Shannen Doherty Izvor: Profimedia / Autor: Frank Micelotta/Fox/Picturegroup / Shutterstock Editorial / Profimedia

Izvori su izjavili za taj list da Doherty - kojoj je u veljači 2020. dijagnosticiran rak dojke u stadiju 4 nakon što je već preboljela bolest - "nije dobro" što se tiče zdravlja, što njihov razlaz čini još težim.

Doherty je prethodno rekla u intervjuu za časopis People da je njezina prva bitka s rakom dojke promijenila njezin brak s Iswarienkom na bolje. “Rak nas je učvrstio”, rekla je tada. “Kurt i ja sada mnogo više cijenimo jedno drugo.”

Inače, Iswarienko je treći suprug Doherty, a zastupa ga slavna odvjetnica za razvode Laura Wasser.

Bvša zvijezda serije "Beverly Hills, 90210" je ranije bila u braku s glumcem Ashleyjem Hamiltonom od 1993. do 1994. i igračem pokera Rickom Salomonom od 2002. do 2003. godine.