TEŠKo razdoblje

Shakira progovorila i otkrila nove, šokantne detalje o Piqueovom preljubu

28.06.2023 u 12:19

Bionic
Reading

Prošla je godina dana otkako su slavna kolumbijska pjevačica i bivši nogometaš Barcelone Gerard Piqué objavili da se rastaju. Sada je govorila o trenutku u kojem je saznala da nogometaš ima aferu te da ju je izdao dok je njezin otac bio u bolnici

'Sve se dogodilo odjednom. Moj dom se raspadao. Preko medija sam doznala da me izdao dok mi je tata bio na intenzivnoj', rekla je Shakira za People en Español. Dobitnica Grammyja rekla je da ju je otac William Mebarak Chadid došao utješiti nakon što je bila obuzeta tugom zbog prekida.

Objasnila je da se njezin otac 'teško ozlijedio' pri padu tijekom prve pričesti njezina sina Milana, a najgore joj je bilo to što nije mogla dobiti od njega savjet koji joj je toliko trebao, jer ga nije htjela uznemiravati.

'Moj tata je prebolio koronavirus, upalu pluća, preživio pet operacija i dvije prometne nesreće, sve to u 91. godini života, u manje od pola godine. Moj tata je najveći primjer otpornosti, a moja majka je bila uz njega i dan i noć. Oboje su bili odraz tog sna koji mi se nije ostvario. Ali nadam se da su oni uzor mojoj djeci', izjavila je pjevačica.

Strahovala je za zdravlje oca, a istovremeno je bila shrvana zbog Gerardove nevjere i to joj je bilo najteže životno razdoblje.

  • +4
Shakira Izvor: Profimedia / Autor: David Oller / Zuma Press / Profimedia

Podsjetimo, par je bio zajedno od 2011. godine, a upoznali se na snimanju spota za njenu pjesmu 'Waka Waka' za Svjetsko prvenstvo 2010. godine. Nikad se nisu vjenčali, a u vezi su dobili dvojicu sinova - Milana i Sashu. Gerard Pique sada je u vezi s Clarom Chijom Marti.