svi su u šoku

Severina, Srna, Anja Šovagović Despot.. poznati se opraštaju od Jurice Popovića

29.12.2023 u 09:45

Bionic
Reading

Glazbenik koji je lani obilježio 40 godina karijere koju je započeo u grupama Trotakt projekt i Gracia, a nastavio uspješnom solističkom karijerom preminuo je u 65. godini života. Osim publike, vijest o njegovoj smrti rastužila je njegove kolege kojih ima mnogo, a neki se od glazbenika opraštaju i putem društvenih mreža

Među njima se oglasila Severina koja je u priči na svom profilu na Instagramu objavila zajedničku fotografiju s Juricom Popovićem i njegovom partnericom Matijom Vuicom.

'Dragi Jure, neka te čuvaju svi anđeli...', napisala je pjevačica koja je bliska prijateljica dizajnerice. Više puta je zabljesnula u njezinim kreacijama i modnim kampanjama, revijama.

Matija i njezin Jure su redovito dolazili na Severinine promocije i proslave rođendana te su joj uvijek bili podrška u životu i radu. Osim pjevačke zvijezde na društvenim mrežama se oglasio i Darijo Srna, Metkovljanin kao i Jurica Popović.

Bivši nogometni reprezentativac i sportski direktor Šahtara na Instagram pričama postavio je glazbenikovu crno bijelu fotografiju s emotikocom sklopljenih ruku.

Inače, pokojni glazbenik bio je veliki zaljubljenik u nogomet. Desetljećim je dolazio gotovo na svaku utakmicu Dinama i hrvatske reprezentacije u Zagrebu, a često ga se moglo vidjeti i na treninzima seniorskih i omladinskih momčadi u Maksimiru.

'Skoro da mi je nogomet ispred glazbe. Matija kaže da jest, ali ja to ipak ne smijem potvrditi. Javi mi se neka posebna radost kada vidim da je neki moj sugrađanin napravio dobru nogometnu karijeru. Naravno, pri tome ne zanemarujem rukometaše, veslače i ostale', rekao je u razgovoru za tportal.

  • +3
Jurica Popović Izvor: Pixsell / Autor: Zarko Basic/PIXSELL

Od glazbenika se oprostila i glumačka diva. 'Leti k'o lišće što vir ga vije, za let si, dušo, stvorena', napisala je Anja Šovagović Despot.