TURNEJA PO JADRANU

Sestre Ecclestone sa svojim partnerima i djecom nakon Dubrovnika usidrile su se u Trogiru

08.06.2020 u 12:20

Bionic
Reading

Tropske otoke, Maldive, Sejšele, Barbados ili pak ljetovanja u Maimiju i Los Angelesu, bogate nasljednice prvog čovjeka Formule 1 ovaj su godišnji odmor odlučile provesti u domovini svoje majke Slavice Ecclestone

Nakon što su nekoliko dana provele u Dubrovniku, gdje voli obitavati njihov slavni otac Bernie Ecclestone, kao i majka Slavica Ecclestone, sestre Tamara i Petra otplovile su nešto sjevernije.

Na lukusuznoj višemetarskoj jahti koja nosi ime Petra, po mlađoj kćeri vlasnika Formule 1, poznate sestre stigle su u Trogir.

Nakon što su se usidrile, Tamara Ecclestone i njezin suprug Jay Rutland te kćerkica Sophia uz Petru Ecclestone i njezino troje djece iz propalog braka Lavianiju, Andrewa i Jamesa te novog zaručnika Sama Palmera uputili su se u šetnju gradom. Ovo je ujedno i prvi puta da je prošetala sa svojom dvomjesečnom kćerkicom koju je dobila s novim zaručnikom. Svega dva mjeseca nakon poroda Petra izgleda kao da nikada nije ni bila trudna.

  • +9
Sestre Ecclestone u Trogiru Izvor: Pixsell / Autor: Milan Sabic/PIXSELL

Poznate sestre obje su odabrale vrlo šarolike ljetne stajlinge, te djelovale sretno i zadovoljno u društvu svojih muških partnera i dječice.