MICK SCHUMACHER

Schumacherov nasljednik više ne krije da je u vezi s ljepoticom iz Srebrenice

14.08.2023 u 14:50

Bionic
Reading

Da je zaljubljen u lijepu Lajlu Hasanović, koja živi i radi u Kopenhagenu, otkrio je sam Mick Schumacher, objavivši na svom Instagram profilu zajedničku, crno-bijelu fotografiju, uz koju je tek stavio emotikon bijelog srca

24-godišnji njemački vozač Formule 1, u kojoj je rezervni vozač u momčadi Mercedesa, javnosti je najpoznatiji kao sin sedmerostrukog svjetskog prvaka Formule 1, Michaela Schumachera.

Mlađahni Mick Schumacher, koji je slika i prilika slavnog oca, kojeg nakon teške nesreće na skijanju u javnosti nismo vidjeli godinama, javnosti je itekako zanimljiv, a zahvaljujući Formuli 1, ali i slavnom prezimenu, već je stekao i naklonost brojnih obožavateljica.

No, na njihovu žalost on je, kao što je potvrdio sam na svom Instagram profilu, sretno zauzet. Mick Schumacher objavio je fotografiju na kojoj pozira s lijepom plavušom, a uz to je stavio emotikon srca.

  • +2
Mick Schumacher Izvor: Profimedia / Autor: Dppi/DPPI/IPA Sport / ipa-agency / IPA / Profimedia

Medijima nije trebalo dugo da doznaju tko je atraktivna ljepotica koja mu je zarobila srce. Riječ je o manekenki Laili Hasanović, koja živi i radi u Kopenhagenu, no porijeklom je iz Srebrenice.

Par se upoznao na Grand Prixu u Belgiji, gdje se, očito, i dogodila ljubav. Iako je rođena i odrasla u Danskoj, Laila često posjećuje Srebrenicu. Iza sebe ima i jedan izbor ljepote. Naime, 2019. je bila u finalu izbora za Miss Universe Danske, a poprilično je tražena i u modnom svijetu.