ROMANTIČNI ODMOR

Savršeni vikend trudne Maje Cvjetković

18.04.2017 u 12:56

Bionic
Reading

Bivša Miss Hrvatske Maja Cvjetković proživljava najsretnije životne trenutke. Protekli je vikend provela s dugogodišnjim partnerom Andrijom Kevićem u inozemstvu, a na Instagramu je pokazala kako i u trudnoći izgleda besprijekorno

Maja Cvjetković otputovala je za blagdane s partnerom Andrijom Kevićem u Budimpeštu i na društvenim mrežama pohvalila se kako njezina djevojčica, koja bi na svijet trebala doći ovoga ljeta, iz dana u dan raste. 

Malenoj Viti, kako su je odlučili nazvati, najviše se vesele roditelji, ali i ostatak obitelji koju je vijest o prinovi jako oduševila te ju nestrpljivo iščekuju. 

'Savršen vikend' napisala je lijepa Šibenčanka ispod fotografije na kojoj joj se prvi put vidi trbuščić, ali i kako blista te uživa u čarima svoje prve trudnoće. Prijatelji i obožavatelji pohvalili su je u komentarima kako prekrasno izgleda, a mi se samo možemo složiti s time.

'Osjećam se odlično. U petom sam mjesecu trudnoće, tako da su sve početne komplikacije iza mene', potvrdila je nedavno za tportal uvijek vesela Maja.